Siyaset Haber Girişi : 29 Nisan 2016 19:30

Milletvekili Aydemir'den Erzurum Ajans'a ziyaret

Milletvekili Aydemir'den Erzurum Ajans'a ziyaret
Ak Parti Erzurum milletvekili İbrahim Aydemir Erzurum Ajans'a ziyarette bulundu. TBMM' deki çalışmalarını değerlendiren Aydemir, kent gündemiyle ilgili degörüş alış verişinde bulundu.
Erzurumajans-Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum Ajans'ı ziyaret etti.  Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt'a, kent gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Aydemir, Erzurum'u her anlamda kalkındırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti. 

TBMM çatısı altında her fırsatta Erzurum'u gündeme getirdiklerini ifade eden Aydemir, "Biz milletvekilleri olarak TBMM'de, parti teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımız el birliği ile şehrimize daha güzel ne katabilirizin derdindeyiz. İnanıyorum ki herkes elinden gelini yapıyor.

Burada basın mensuplarına da önemli görevler düşüyor. Ankara'da bulunduğumuz sürece kendin gündemini basından takip ediyoruz. İnşallah daha farklı, daha yaşanabilir bir Erzurum için gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz"dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.