Erzurum Haber Girişi : 05 Ağustos 2019 20:00

Millet harekete geçti...

Millet harekete geçti...
Erzurum Ajans’ın gündemde tuttuğu uçak bilet fiyatları ve sefer sayılarının yetersizliği konusunda siyasilerden umduğunu bulamayan vatandaşlar change.org sitesinde ‘Erzurum Uçak Bileti Ucuzlasın’ adlı kampanya başlattı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Astronomik rakamlara ulaşan uçak bilet fiyatları ve sefer sayılarının yetersizliğiyle adeta felç olan Erzurumlular, siyasilerden umudu kesti. Bunun üzerine İstanbul Avrupa Yakası Erzurum Dernekleri Federasyonu, Türkiye’nin en etkili dijital imza platformu olan change.org’da ’Erzurum Uçak Bileti Ucuzlasın’ adlı kampanya başlattı. 1000 imza hedefi koyan Federasyon yetkilileri, bir kaç saat içinde 700’ün üzerinde imzaya ulaştı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, Ulaştırma Bakanlığı, Türk Hava Yolları, Erzurum Valiliği ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin de etiketlendiği kampanya, “Bir açık hava müzesi, kış turizmin merkezi ve Doğu’nun Parisi diye övündüğümüz Erzurum büyük bir ulaşım sorunu ile karşı karşıya bulunmaktadır. Son derece az sayıya indirilen uçak seferleri hem civar illere göre çok pahalı hem de saatleri uygunsuzdur. Neredeyse Paris uçuş fiyatları ile aynı bir fiyat politikası izlenmektedir. Yetkili mercilerin Erzurum’un içinde bulunduğu bu adaletsiz uygulamayı bir an evvel çözmesini talep ediyoruz” notuyla sosyal medyada paylaşılmaya devam ediyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ali 01 Ocak 1970 02:00

    gittiler ünlü takımlara sponsor oldular acısını bizden çıkarıyorlar şimdi.

  • Serhat 01 Ocak 1970 02:00

    Birde korkmadan tefecileri haber yapsanıza.... sadece mehmet şener bey bu konuda yazıyor

  • Selim Tanas 01 Ocak 1970 02:00

    10:00 da İstanbuldan uçak kalkmış Erzuruma 17:10 inmiş. Örnek gösterilen Uçuşlardan birisi 7 saat 10 dakika diğeri 6 saat 45 dakika uçuş süresi. Yorum yapanlardan biride dememiş ki bu süreler neden böyle. Hep ya Hükümet Partisine ya da Belediye Başkanına kalayı basmış. Ben yorum yapmadan saniyeler önce İstanbuldan Erzuruma üç gün sonrasına rezervasyon yaptım herşey dahil 345 TL. Azmı, tabiki hayır. Ama aynı güne 345 lira olanı almayı p 700 TL olanla ona buna sataşmak haktır vebaldir. Adam devlete iş yaparken biri on gösterir, vergi öderken zarar gösterir sonra hele şu devletin yaptığına bak der. Devletin ticari müessese olmadığını ve senin devlete yaptığın işlere vereceği paranın senden aldığı vergi olduğunu anladığımız zaman inşallah iş işten geçmiş olmaz.

  • Uğur Kurt 01 Ocak 1970 02:00

    Dadaşın sillesi yaman olur

  • ŞEREF KANDEMİR 01 Ocak 1970 02:00

    sekmen nerde sanırım bu aralar KÜVET kadar göletl yapıp sayısını artırmaya çalışıyor.bas kardeşim bas bu millet sen tenezül etmediğin halde sana %65 oy verdi ne üçağı ne bileti kesin be siz havaalanını bile görmeye layık değilsiniz.

  • mmt 01 Ocak 1970 02:00

    vekiller içinde millet harekete geçmeli.beş paralık icraatı olmayanların mecliste işi olamaz.bide utanmadan maaşımız yetmiyor diyolar.

  • Yusuf Okyay 01 Ocak 1970 02:00

    Biz Dadaşlara kapı baca kırmak yakışmaz ançak yetkililerde bu yanlıştan bir an önçe dönsünler tabi bir kasıt yoksa bizler bedava demiyoruz hakkı neyse onu yapın yeter.Saygılarımla

  • adem arıcıoğlu 01 Ocak 1970 02:00

    erzurumda bu problemin çözülmesini istiyoruz erzurum sahipsiz bir şehir değil biz erzurum halkı olarak yıllardır Akpartiye oy veriyoruz ama ak partinin erzurum’a doğru dürüst çalışmaları yok beş millet vekili bizim sayemizde milyonlarca aylık alıyorlar ama ufak bir sorunu halletmediler yazıklar olsun bizi enayi yerine koymaları hiç hoş değil ulaştırma bakanı çözemiyorsa cumhurbaşkanımıza söylemesini istiyoruz cumhurbaşkanı durumu çözeceğine inanıyorum

  • İrfan Demirci 01 Ocak 1970 02:00

    Hemen her konuda konuşan atıp tutan her boka Maydanoz olan Erzurum'u dünya şehri yapacağım diye kasım kasım kasılan büyükşehir belediye başkanı niye suspus dilinimi yuttu çıkıp esip gürleseya neyi bekliyor böyle bir konuda konuşmayacaksa hangi konuda konuşacak iki gazeteci yada bir tv mikrofonu gördümü sallayıp duruyor şunu yaptım bunu yaptım şunları yapacaz falan tam icraatını gösterecek zaman hadi bakalım bekliyoruz bu meseleyi çözsün görelim boyunu.