Bölge Haber Girişi : 04 Ekim 2010 00:00

MHP'nin oylarına talipli oldu!..

MHP'nin oylarına talipli oldu!..
Görevlilerin müdahalesi üzerine mehteranın çaldığı Hücum Marşı kesilip, İstiklal Marşı'na devam edildi.

Erzurum Ajans-Gürcükapı Semti'ndeki Sedef düğün salonunda düzenlenen Hak ve Hakikat Partisi'nin Erzurum Birinci Olağan Genel Kurul Toplantısı'na bir süre önce Kars'ta yaptığı bir konuşmadan dolayı Konya'da gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan genel Başkan Dursun Güneş ve yaklaşık çoğu kadın olmak üzere yaklaşık 50 kişi katıldı. Sabah 09.00'da başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlandı. Ayakta hazır ol vaziyetinde bekleyen Genel Başkan Güneş ve partililer bilgisayardan çalınan İstiklal Marşı'na biranda Mehteran Bölüğü'nün çaldığı hücum marşı da karışınca şaşırdı. Uzun bir süre iki marşı birlikte dinleyen partililer, görevlilerin hücum marşını kapatması ile İstiklal Marşı'na devam edildi.

Erkeklerin ön safta kadınların ise arkada sıralarda yer aldığı kongrede halk ozanı Raşit Örs başında takkesi ile saz eşliğinde gazel okudu. Tekbir sesleri ile kürsüye çıkan Hak ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Dursun Güneş, sözlerine rahman ve rahim olan Allah'ın adı ile başladı. Hak ve Hakikat Partisi'nin AKP ve Başbakan Tayyip Erdoğan gibi memleketi satmayıp bu zihniyetteki kişilere karşı geleceğini belirten Başkan Güneş, "Hak ve Hakikat Partisi ülküsünü ve ilkesini kaybetmiş, haçlıların yanında saf bağlamış MHP gibi de düşünmüyor.

Hak ve Hakikat Partisi gerçek bir ülkücü ve Osmanlı gibi düşünüyor. Hak ve Hakika partisi haktan yoksun, hakikatten yoksun, cehaletin çukuruna düşmüş cehaletin bu çukurundan bir türlü çıkamayan ve islama karşı olduğundan beslenen CHP gibi de düşünmüyor. Hak ve hakikat partisi saltanat uğruna çoluğunu çocuğunu dağıtan birliklerini dağıtan Saadet Partisi gibi de düşünmüyor. Biz islam birliğini kuracak, atını şahlandıracak Osmanlı devletini kurucağız. Seçimlerde kendimizi MHP'den daha çok şanslı görüyoruz. Çünkü Güneş doğmuştur" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.