Bölge Haber Girişi : 26 Şubat 2011 14:02

MHP'den ETSO'ya ziyaret!..

MHP'den ETSO'ya ziyaret!..
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcıları Kürşat Atılgan, Recai Yıldırım ile MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Zeki Ertugay ve Mersin Milletvekili Prof. Dr. Akif Akkuş Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret ettiler.

Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcıları Kürşat Atılgan, Recai Yıldırım ile MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Zeki Ertugay ve Mersin Milletvekili Prof. Dr. Akif Akkuş Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ETSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Özakalın ve ETSO Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştüler.

MHP İl Başkanı Zekai Kaya ve parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Zeki Ertugay, yaklaşan seçimler öncesinde halkın ve iş dünyasının görüşlerini aldıklarını ve bu yönde çalışma yaptıklarını belirterek, bu anlamda Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerinin de düşüncelerinin kendileri için önemli olduğunu dile getirdi.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik de, sorunların çözümü için siyasilerin, bürokratların ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin el ele çalışmasının büyük önem taşıdığını vurgulayarak bu açıdan bakıldığında MHP’nin yaklaşımının çok isabetli olduğunu ifade etti.

Ziyarette daha sonra MHP Genel Başkan Yardımcıları Kürşat Atılgan ve Recai Yıldırım’da partilerinin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.