Bölge Haber Girişi : 03 Ağustos 2010 16:37

MHP'den ETSO'ya ziyaret!..

MHP'den ETSO'ya ziyaret!..
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i ziyaret etti.

Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik\'i ziyaret etti.
MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Zeki Ertugay ve MYK üyeleri; Settar Kaya, Abbas Bozyel, İsmail Hakkı Asiltürk, Kamil Aydın ve MHP İl Başkanı Zekai Kaya ile ETSO\'ya gelen MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik\'le bir süre görüştü. Mehmet Şandır, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın\'ın hazır bulunduğu ziyarette Başkan Yücelik\'ten Erzurum\'daki tüccar ve sanayicinin sıkıntılarını dinledi. Bugünü anlayabilmek ve yarını öngörebilmek için dünü çok iyi bilmek gerektiğini vurgulayan MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, ticaret kesiminin sıkıntılarının öncelikli çözülmesi gereken sorunlar olduğunu dile getirdi.


ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik de, özellikle doğudaki küçük işletmelerin ekonomik sıkıntı içerisinde olduğunu belirterek, ekonomik iyileşme için küçük işletmelerin sorunlarının en kısa sürede kalıcı çözümlere kavuşturulması gerektiğini kaydetti. Başkan Yücelik ayrıca, ekonomik problemlerin, iktidar muhalefet ayrımı olmadan, siyasetin bütün taraflarının el birliğiyle çözülmesi gerektiğinin altını çizdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.