Bölge Haber Girişi : 27 Şubat 2011 00:51

MHP'den Erzururm'da seçim startı!..

MHP'den Erzururm'da seçim startı!..
Milliyetçi Hareket Partisi 2011 seçim Beyannamesi hakkında Erzurum'daki partililere bilgi verdi.

Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi 2011 seçim Beyannamesi hakkında Erzurum'daki partililere bilgi verdi.

Palandöken Palan otelde düzenlenen programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım, Erzurum Milletvekili Zeki Ertugay, Adana Milletvekili Kürşat Atılgan, Mersin Milletvekili Akif Akkuş ve partililer katıldı.

Program öncesi Milliyetçi Hareket Partisi 2011 Seçim Beyannamesi hakkında bilgi veren Erzurum Milletvekili Zeki Ertugay, 2023 yılına kadar küresel alanda güç merkezi haline gelmiş bir Türkiye'yi inşa etmeye hazır ve kararlıyız. 2011 - 2015 yıllarını kapsayan birinci MHP iktidarı onarım ve toparlama dönemi olacaktır. 2015 - 2019 yıllarını kapsayan ikinci MHP iktidarı gelişme, bütünleşme ve atılım dönemi olacaktır. 2019 - 2023 yıllarını ihtiva eden üçüncü MHP iktidarı bölgesinde ve küresel planda güç merkezi lider ülke Türkiye'ye ulaşma dönemi olacaktır" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım ise hükümetin sürekli suni gündem oluşturduğunu dile getirerek, "Başbakan 9. yılına giren yıkım dönemini ve bunun ağır tahribatını unutturmaya çalışmaktadır. Bu nedenle sürekli suni gündem yaratma peşindedir. Sahte mağduriyet edebiyatıyla Türk milletini etkilemeye çalışmaktadır. Başbakan herkesi idare ederek hanedanlığını sürdürmeye çalışmaktadır" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.