Bölge Haber Girişi : 10 Mayıs 2010 00:05

MHP'den Anneler Günü kutlaması!..

MHP'den Anneler Günü kutlaması!..
MHP Kadın Kolları Erzurum İl Başkanı Ecehan Tuncer ve Yönetim Kurulu üyeleri Anneler Günü’nde hastanedeki anneleri yalnız bırakmadı. MHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, anneler gününde 2 bin anneye 2 bin karanfil dağıttı.
Erzururm Ajans-MHP Kadın Kolları Erzurum İl Başkanı Ecehan Tuncer ve Yönetim Kurulu üyeleri Anneler Günü’nde hastanedeki anneleri yalnız bırakmadı. MHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, anneler gününde 2 bin anneye 2 bin karanfil dağıttı. MHP Kadın Kolları üyeleri Anneler Günü nedeniyle ilk olarak Numune Hastanesi’nde tedavi gören bayanları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek karanfil dağıttı.
MHP Kadın Kolları Erzurum İl Başkanı Ecehan Tuncer, yaptığı açıklamada bugünün kendileri için anlamlı bir gün olduğunu belirterek, tüm annelerin bir çiçek olduğunu söyledi. Tuncer, ”Annelerin hakları çok büyüktür ve bu dünyada ödenmez. Başta tüm milliyetçi camianın olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlarız. İnsanımızın, yaşlısıyla, genciyle yanındayız. Şehitler olmasın, analarımızın yüreği yanmasın istiyoruz. Yeryüzünde bir annenin yavrusuna gösterdiği şefkati, karşılıksız sevgiyi ve sınırsız özveriyi başka hiçbir yerde bulamayız. Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Annelerimize karşı gönül borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Bütün annelerin ‘Anneler Günü’nü canı gönülden kutluyorum” diye konuştu.
MHP Kadın Kolları Erzurum İl Başkanı Ecehan Tuncer, Anneler günü dolayısıyla şehit anneleri de ziyaret ettiklerini bildirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.