Siyaset Haber Girişi : 11 Haziran 2018 22:30

MHP’nin olduğu yerde terör olmaz

MHP’nin olduğu yerde terör olmaz
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın ile Milletvekili Adayı Şimşek Akpınar, Terörün panzehrinin MHP kadroları olduğunu ifade ettiler.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın ile Milletvekili Adayı Şimşek Akpınar, Terörün panzehrinin MHP kadroları olduğunu ifade ettiler.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın iftar öncesi Erzurum Milletvekili Adayı Şimşek Akpınar'la birlikte Gülahmet, Tahtacılar ve Habipbaba esnafını ziyaret ettiler. Kamil Aydın çocukluk yıllarında çıraklık yaptığı çilingirde anahtar, terzide ise ütü yaparak anılarını tazeledi. Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Aydın ve Akpınar'ın yolu sıkça fotoğraf çekilmek isteyenler tarafından kesildi. MHP'li adaylar seçmenden 24 Haziran'da üç hilali yalnız bırakmamalarını istediler.

“Terörle mücadelede MHP’nin payı tartışılmaz”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın, Türkiye Cumhuriyeti’nin bugün ki terörle kararlı mücadelesinde MHP’nin payının tartışılmaz olduğunu söyledi.



Aydın, “Ülkemiz ve milletimizin kaderine hükmetmek isteyen şer odaklarına karşı, MHP’nin 15 Temmuz’daki kararlı duruşu asla bozulmayacak. Devletimize karşı hain emeller besleyen şer odakları, karşılarında her zaman Milliyetçi kadroları bulacaklar. Ülkenin bekası yolunda her türlü desteği bundan önce olduğu gibi bundan sonrada vermeye devem edeceğiz” dedi.

İftar sonrası merkez çiftlik mahallesini ziyaret eden MHP Erzurum Milletvekili adayı Şimşek Akpınar ülkücü camianın terör konusunda ki hassasiyetini anlattı.

MHP’nin, terörle mücadelede devletin ve güvenlik güçlerinin hem yanında hem destekçisi hem de duacısı olduğunu vurgulayan Akpınar, "Milliyetçi Hareket Partisi her zaman Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için hareket etmiştir. Bizim dinamiklerimizin temel duruş felsefesi Türk milletinin ta kendisidir" dedi.

Türk milletinin, terörizmi maşa olarak kullanan, Türkiye üzerinde hesap yapan kötü niyet ve karanlık hedef sahibi ülkeleri bildiğini belirten Akpınar , "Fakat hiçbir güç aziz milletimize boyun eğdiremeyecek, pes ettiğine şahit olamayacaktır. Bedeli ne olursa olsun, etki ve nüfuz ajanları; kin ve nefretle Türk düşmanlığı işleyen yabancı mihraklar amaçlarına ulaşamayacaklardır. Türk milleti bir ve beraberdir" diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.