Siyaset Haber Girişi : 25 Nisan 2018 15:25

MHP’nin Erzurum adayları ortaya çıkıyor

MHP’nin Erzurum adayları ortaya çıkıyor
24 Haziran Seçimleri öncesi Erzurum’da adaylık kulislerinin en hareketli olduğu parti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olarak görünüyor.
Erzurumajans-AK Parti ile yaptığı ‘Cumhur İttifakı’ ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim çıkışı ile hareketlenen MHP’de Erzurum’dan milletvekili adayı olmak isteyen isimler Ankara’da kulis çalışmalarına başladı.

Erzurum’da ise sosyal medya üzerinden aday olup olmayacakları tartışılan isimler özellikle de akademik ve bürokratik görevde bulunanlar yarın (26 Nisan Perşembe) akşam mesai bitimine kadar görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor.

Kulislerde bir çok ismin milletvekili olarak tartışıldığı Erzurum’da en ilginç çıkışı Prof. Dr. Seyfullah Hızarcı yaptı.

2015 yılında yapılan 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde de MHP’den Erzurum Milletvekili adayı olan Prof. Dr. Seyfullah Hızarcı, sosyal medya hesaplarından yaptığı,''Dostlarım, Ülküdaşlarım, hemşehrilerim aday olup olmayacağımı soruyorlar. Nasip olursa 26.04.2018 saat 17.00 gibi açıklayacağım. Şuan dost bildiklerimle istişare içindeyiz. Tüm sevenlerime; sevgi, selam ve saygılarımı sunuyorum… '' açıklamasıyla dikkat çekti.

Erzurum kamuoyunun ve özellikle de ülkücü camianın yakından tanıdığı akademisyenlerden olan Prof. Dr. Seyfullah Hızarcın’nın, bu açıklamasıyla birlikte yüzlerce kişi yorumda bulunarak  MHP’nin Erzurum Milletvekili adayı olması için destek mesajı gönderdi.

Kulislerde MHP’den Milletvekili adayı olmak için yarın istifa etmesi beklenen Erzurum’daki diğer akademisyenler ise Doç. Dr. Gökhan Yazıcı ve Dr. Gökhan Arslan’ın isimleri geçiyor. İşadamı Ertürk Çimen ve MHP Erzurum İl Yöneticilerinden Ziraat Mühendisi Arif Çoşkun’un isimide adaylık için en çok konuşulanlar arasında yer alıyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • selami 01 Ocak 1970 02:00

    sofiyi severiz alamanca prefösöründen daha eydir en son seçimde liste son etti partisi onu gelsin iyi partiye yazık etmesin kendine mhp bu sefer 1 bilem çıkaramaz bence

  • Dost 01 Ocak 1970 02:00

    Seyfullah Hocayı birinci sıraya koymazlar. En iyi ikinci sıra olur ki oda Sayın Kamil Aydının işine gelir. Kamil Aydın gider. Bu nedenle Seyfullah Hocanın aday olmasını istemiyoruz. MHP dibe vursun ki toparlansın...Seyfullah Hocama yazıktır...Günahtır.