Siyaset Haber Girişi : 04 Aralık 2016 15:00

MHP İl Teşkilatı Aşkale'ye çıkarma yaptı

MHP İl Teşkilatı Aşkale'ye çıkarma yaptı
MHP Erzurum İl Başkanlığı, düzenli olarak yapılan ilçe istişare toplantılarının üçüncüsünü Aşkale'de gerçekleştirdi.
Erzurumajans-MHP Erzurum İl Başkanlığı, düzenli olarak yapılan ilçe istişare toplantılarının üçüncüsünü Aşkale'de gerçekleştirdi.

İlçe istişare toplantısında, MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, İl Başkanı Naim Karataş, İlçe Teşkilat Başkanları ve yönetimleri hazır bulundu. Toplantıdan önce ilçe esnaf ziyaretlerinde bulunan MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, İlçe Başkanları ve teşkilatları, Aşkale halkı ve esnafı tarafından yoğun ilgi gördü.

Esnaf ziyaretleri sırasında "Kar, kış dinlemiyoruz, bu hareket zorluk tanımaz" diyen Karataş; " Biz, sadece seçimden seçime gelmiyoruz. Fırsatımız oldukça, Rabbim güç, kuvvet verdikçe milletimizle iç içe olmaya gayret gösteriyoruz. Sorunlarınızı sadece seçim öncesi dinlemiyoruz. Ne sıkıntınız varsa bizimle paylaşın. Elimizden geleni Allah'ın izniyle yapmaya gayret edeceğiz." dedi.

Yoğun ilgi ve alaka içerisinde geçen esnaf ziyareti sonrası, programın yapılacağı sosyal tesislerde, yemek ikramının ardından istişare toplantısına geçildi.

Toplantıda ilk önce Aşkale İlçe Başkanı Mehmet Kara söz aldı. Konuşmasında göreve geldiği süreden bu yana yapmış oldukları faaliyetler hakkında kısa brifing veren Kara, çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. 

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, konuşmasında; "MHP'yi Allah'ın izniyle iktidar yapacağız. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin duruşu ve devlet geleceğini belirleyen kararları tüm halkımız tarafından övgüyle bahsediliyor. Sayın Genel Başkanımız Devlet-i Ebed Müddet geleneğinin bir timsalidir. Hayatını bu şiar üzerine devam ettirmektedir. Ve bu da halkımız tarafından son zamanlarda daha iyi anlaşılmaktadır. Allah'ın izniyle, MHP'yi İktidar, Genel Başkanımızı da Başbakan yapacağız. Özellikle Erzurum'da MHP'nin oy potansiyeli gözle görülür ve hissedilir bir şekilde arttı. Ve bizler de daha artırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Kar, Kış, Soğuk veya çamur demeden, vatandaşlarımıza ulaşıyoruz ve ulaşacağız. 2019 seçimlerine kadar ki olan bu sürede her daim sahada şimdi olduğu gibi aktif olacağız. Yılmayacağız. Başaracağız. Yine 2019 seçimlerinde hedefimiz Erzurum'da Büyükşehir dahil olmak üzere, İlçe Belediyelerini de MHP'li Belediye yapmaktır. Allah'ın izni ile bu hedefte yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın yaptığı konuşmasında yaşanan süreç hakkında açıklamalarda bulundu. Aydın; " Değerli dava arkadaşlarım. Şuna dikkat çekmek istiyorum. Bizler şuan İktidar değiliz belki ama Muktediriz. Bu sözüme yürekten inanın. Bizler iktidar olmasak bile, Allah'ın izniyle, bir şeyi başarmaya, yapmaya, gerçekleştirmeye gücü yeteniz. Bir şeylere yön ve nizam vereniz. Milliyetçi Hareket Partisi bu özelliği ile ön plandadır. Örneği O kara günde, 15 Temmuz'da, Ankara'da kim vardı? Cumhurbaşkanı yoktu, Başbakan yoktu, Ana muhalefet Partisi Genel Başkanı yoktu. Ama biz oradaydık. Genel Merkezimizde geçtik oturduk. Sayın Genel Başkanımız emir telakki ettiler. "Kim gelirse gelsin, Biz buradayız" dediler. Bu çok önemli bir noktadır." dedi.

MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın'ın konuşmalarının ardından, İstişare toplantısı soru cevap şeklinde devam etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.