Siyaset Haber Girişi : 24 Mart 2017 18:00

MHP İl Başkanı Karataş'tan mitinge davet

MHP İl Başkanı Karataş'tan mitinge davet
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 26 Mart Pazar günü saat 13:00'da Erzurum'la buluşacak.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 26 Mart Pazar günü saat 13:00'da Erzurum'la buluşacak.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, İstasyon Meydanı'nın asrın buluşmasına hazırlandığını ifade ederek, bütün ülkücüleri ve Erzurumluları mitinge davet etti.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim KArataş, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'nin, 26 Mart Pazar günü saat 13.00'da Erzurum'a gelerek İstasyon Meydanı'ndaki açık hava mitingine katılacağını duyurdu. İl Başkanı Karataş, bu mitingin daha öncekilerden farklı olacağını ve asrın buluşması olacağını söyleyerek, "Milli mücadelemizin, Erzurum'un mihenk taşı olan Erzurum'da düzenleyeceğimiz ve muhterem Genel Başkanımızın da şereflendireceği, 'millet ve devlet için evet' mitingimize bütün ülküdaşlarımızla birlikte bütün Erzurumlu hemşehrilerimizi bu mitinge katılmaya davet ediyorum. Hamdolsun ki özü sözü bir Türkmen beyimiz var. Türkmen beyimizin de Erzurumlulara söyleyecekleri var. 26 Mart Pazar günü saat 13:00'da İstasyon Meydanında sayın Genel Başkanımızın Erzurum'a vermiş oldukları değerin karşılığını, yüksek katılımlarımızla verelim. Miting günü tüm hemşehrilerimizi bekliyorum " şeklinde konuştu.

İL BAŞKANI KARATAŞ'TAN MİTİNG ÇAĞRISI

İl Başkanı Karataş, açıklamasına şu çağrıyla son verdi: "Gelin, bugünümüz için, yarınlarımız ve geleceğimiz için el ele, omuz omuza verelim. Bir olalım, birlik olalım, beraber olalım. Şanımız ve şerefimiz olan, Ayyıldız ve hilallerle süslü bayraklarımızla gelin İstasyon Meydanı'nında tarih yazalım. Gelin, 26 Mart Pazar günü gerçekleştireceğimiz mitingle hep beraber 'Millet için Evet, Devlet İçin Evet' diyelim"dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.