Siyaset Haber Girişi : 18 Haziran 2016 17:44

MHP İl Başkanı Karataş: Birlik beraberliğe ihtiyacımız var

MHP İl Başkanı Karataş: Birlik beraberliğe ihtiyacımız var
MHP İl Başkanı Naim Karataş, MHP'de yaşanan kongre sürecini değerlendirdi.
Erzurumajans-MHP İl Başkanı Naim Karataş, MHP'de yaşanan kongre sürecini değerlendirdi. 

Karataş, "Bugün şahsı ve siyasi kısır tartışmalar içerisinde yürütülmeye çalışılan kongre tartışmaları ile tabanda ülkücüleri birbirine düşürmeye yönelik zihniyet sahiplerini kınıyorum" dedi. 

Erzurum'da özlenen birlik ve beraberliği sağlamak, ülkücüleri liderlerinin, teşkilatlarının ve kutsal davalarının çatısı altında toparlamak üzere görev aldığını belirterek, "Bu görevi de bütün dava arkadaşlarımın el ve gönül birlikteliği ile başarabileceğimize cani gönülden inanıyorum. Bu sebeple her ne sebeple olursa olsun davasından, teşkilatından uzak düşmüş, unutulmuş, aranmamış, sorulmamış, küstürülmüş geçmişte görev yapmış veya yapmamış bütün samimi ve hesapsız dava arkadaşlarımızı teşkilat çatımız altında birlik ve beraberliğe Allah rızası için davet ediyorum" diye konuştu.

Bugün şahsı ve siyasi kısır tartışmalar içerisinde yürütülmeye çalışılan kongre tartışmaları ile tabanda ülkücüleri birbirine düşürmeye yönelik zihniyet sahiplerini kınadığını belirten Başkan Karataş, "Mevcut genel başkanı, mevcut teşkilatı varken ve hali hazırda görevdeyken alternatif bir oluşum, teşkilat ve lider görüntüsü ile alternatif kongre yaptırmaya çalışanların beyhude çabaları, ne davamızın nede ülküdaşlarımızın özlenen birlikteliğine vesile olmayacağını, nede bizleri iyice dağılmanın, bölünmenin eşiğine sürükleyeceğine inanıyor, bütün görevli görevsiz dava arkadaşlarımı Haziran'da düzenlenmesi düşünülen kongreye katılmamaya, herkes tarafından istenen ve tarihi yetkili kurullarca ve genel başkanımızca alınan temiz ayındaki kongreye katılmalarını özellikle birliğimiz, bütünlüğümüz açısından canı gönülden istiyorum" dedi.

Temmuz kongresinin ülkücüler için yeni bir birliğin, dirliğin başlangıcı olacağını vurgulayan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, "Sonuç ne olursa olsun bu kongrenin sonucu bütün dava arkadaşlarımızın başının tacı olacağına yürekten inanıyorum" dedi.

İl Başkanlığına geldikten sonra Erzurum milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın ile ilçelere yönelik bir dizi gezi programları gerçekleştirdiklerini anımsatarak, "Mevcut iktidarın tek alternatifi MHP'dir. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccüh bunun açık ifadesidir" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.