Siyaset Haber Girişi : 30 Mayıs 2015 16:15

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Erzurum'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Erzurum'da
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gümüşhane ve Bayburt il mitinglerinin ardından karayolu ile günün son mitingini gerçekleştirmek üzere karayolu ile Erzurum'a geldi.
Erzurumajans-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gümüşhane ve Bayburt il mitinglerinin ardından karayolu ile günün son mitingini gerçekleştirmek üzere karayolu ile Erzurum'a geldi.

7 Haziran seçimleri öncesi il mitinglerini sürdüren MHP lideri Devlet Bahçeli Erzurum'a gelişi sırasında Aziziye ilçesi girişinde yüzlerce araç konvoyu eşliğinde karşılandı.

Ilıca Özdemir tesisleri önünde MHP İl Başkanı Ahmet Anatepe, MHP Erzurum Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Zekai Kaya, Seyfullah Hızarcı, Ömer Durur, Gökhan Arslan Kadın Kolları Başkanı Kübra Ertugay Güven ile çok sayıda partilinin karşıladığı MHP Genel Başkanı Bahçeli, partililerin yoğun sevgi gösterileri arasında il merkezine girdi.

Palandöken kayak Merkezinde kısa süreli dinlenmeye geçen MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli saat: 17.00'de İstasyon meydanında düzenlenecek olan mitingde halka hitap edecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.