Siyaset Haber Girişi : 04 Ocak 2014 17:03

MHP Büyükşehir adayı Erzurumajans'taydı

MHP Büyükşehir adayı Erzurumajans'taydı
MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın ''Hizmet için yola çıktık''
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Kamil Aydın ve MHP Merkez Disiplin Krulu Üyesi Şimşek Akpınar Erzurum Ajans 'ı ziyaret etti. Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Aydın, doğup büyüdüğü kente hizmet için yola çıktıklarını söyledi.

Yazı İşleri Müdürümüz Orhan Bozkurt, Yayın Yönetmenimiz Cem Bakırcı ve Yazarlarımızdan Müslüm Çağlar ile bir süre sohbet eden Aydın, Erzurum'un mevcut sorunlarını anlattı.



''ERZURUM 10 YILDIR HER ALANDA KAYBETTİ''

Erzurum'un son 10 yıl içerisinde çok ciddi şekilde ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda erozyona uğradığını ifade eden MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, şehrin hak ettiği hizmetlerden faydalanamadığını belirtti. Aydın, "Yıllardan beri Erzurum en çok göç veren iller arasında geliyor. Bu da Erzurum'da iş istihdam alanlarının olmamasından kaynaklanıyor. Göçü durdurmanın yolu ise iş alanlarının kurulmasından geçiyor. Halk arasında şöyle bir düşünce hakim, 'Efendim iktidar partisinden  başka  bir partidan belediye başkanı  olur ise Erzurum'a hizmet yapılmazmış'. Bu yanlış bir düşünce.  10 yıldır Erzurum'da Belediyeleri iktidar partisine mensup başkanlar yönetti. Şehrimizin hali ortadada. Erzurum bugün geldiği noktayı hiç hak etmiyor. İnşallah bu seçimler Erzurum için yeni bir başlangıç olur.  Bizler makam sevdalısı veya insanlara hükmetme anlayışına sahip değiliz. Biz, doğup büyüydüğümüz tozunu soluyup, buzunu- ayazını hissettiğimiz  şehrimize hizmet için bu göreve talp olduk. Biz elimizden gelen her türlü çabayı ciddiyetle yapmak zorundayız ve yapacağız. Erzurum krornikleşmiş sorunlarından ancak ayağı yere basan projelerle kurtulur "diye konuştu.

''ŞEHİR SAVAŞTAN ÇIKMIŞ GİBİ''

Erzurum'un adının büyükşehir olduğunu, görünüşte büyükşehir olmadığını savunan Aydın, kentin bu görüntüyü hak etmediğini söyledi. Erzurum'u çok sevdiğini vurgulayan Aydın, "Ben doktoramı İngiltere'de yaptım. Dönüşte İstanbul Boğaziçi Üniversitesi'nde veya Ankara ODTÜ de görev yapabilirdim. Ancak, babam ve annem istemedi. Bu şehirden de ayrılamadım. Bu şehirde olunca da duyarsız kalamıyorsunuz. Erzurum bunu hak etmiyor. Batıya gittikçe şehirlerin geliştiğini görüyorsunuz ama Erzurum soyutlanmış, terk edilmiş bir görüntüde" dedi.

MHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Aydın, Erzurum'un hükümetten yeteri desteği görmediğini de belirterek, "Erzurum'un halini burada yaşayan herkes görüyor. Şehir zehir soluyor. Şehir savaştan çıkmış gibi. Beceriksiz yerel yöneticiler, Erzurum'u ileri götüreceklerine, daha geriye götürdüler "diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ERZURUMLU 01 Ocak 1970 02:00

    vay be hocam süper tesbitler iyi hoşda bu hizmetleri hangi parayla yapacaksın erzurum belediye hizmetlerinde madden hükümetlere bağlı ve kaynakları yok gibi UNUTMAYIN diğer prof.ersan gemalmaz maaşları ödeyememiş ve erzurumu terketmişti siyaset bu......güçlü değilde hükümetin anında bükülür bileğin.....ona göre istersen nurullah özkılıça sor eski refahlıdır ersan beyi nasıl arkadan vurduklşarını anlatsın kamil hocam...

  • Kemal 01 Ocak 1970 02:00

    Mehmet Sekmen 2 dönem ülkenin en büyük şehrinde belediye başkanlığı yapmış Kamil Aydın 2 kez aday olmuş seçilememiş Sekmen milletvekilliğini bırakıp geliyor biri hizmet ehli diğeri gavur dili ingilizceye hizmet etmiş Kamil Aydın Ahmet Küçükler`i başımıza başkan eden kişi en büyük başarısı bu işte :(

  • gözlemci.. 01 Ocak 1970 02:00

    AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK BAŞKANIM....

  • HASAN BARDAKÇI 01 Ocak 1970 02:00

    Kesinlikle haklı 5 yıldır Erzurumda yaşıyorum şehir o kadar kötüki dediğigibi savaştan çıkmış gibi. Sorunları sırlasanız uzun bir liste yapar.Yeni gelen belediye başkanı ilk yapacağı şeyler sırasıyla önce altyapı arkasından yollar proje hazırlanıp gerekirse genişletmek için geliş gidiş iptal edip tek gidiş yada geliş yapılarak genişletmek vede kaliteli asfalt ile kaplamak sonrasında diğer sorunlara el atılabilir...