Siyaset Haber Girişi : 01 Ekim 2017 11:30

MHP Aziziye'de rozet takma töreni

MHP Aziziye'de rozet takma töreni
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Aziziye İlçe Başkanlığınca düzenlenen programda, MHP'ye katılan yaklaşık 400 kişiye parti rozetleri takıldı.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Aziziye İlçe Başkanlığınca düzenlenen programda, MHP'ye katılan yaklaşık 400 kişiye parti rozetleri takıldı. 


Programda konuşan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, "Gidenler partimizden bir şey götürmemiştir, ancak gelenler çok şey katmıştır" dedi.

İl Başkanı Karataş, "Basında 250'lerle ifade edilen sanal istifaların gerçek rakamlarını seçim kurulundan almış bulunmaktayız. Elimizdeki belgelere göre iki elin parmak sayısını geçmeyen gerçekler, birileri tarafından kendilerini kandırmak ve de rahatlatmak için oldukça abartılmıştır. Yakın zamanda bunları basınla paylaşacağız. Ülkücü harekete bu şekilde zarar vereceklerini umut edenler asla umduklarını bulamayacaklardır. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Unutmayalım ki; Varlıları bir şey kazandırmayanların, yoklukları bir şey kaybettirmez. Biz liderimizin yanında ki vakarlı duruşumuzla yolumuza aynı hızla devam etmekteyiz. Hedefimize ulaşmak için her türlü zorluğa göğüs gereceğiz. Bugün burada 400 yakın kişi partimize katılmışlardır. Hepsine hoş geldiniz diyorum." dedi.

Konuşmanın ardından MHP'ye katılan yaklaşık 400 kişiye parti rozetleri takıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.