Bölge Haber Girişi : 08 Mayıs 2011 00:14

MHP Adayları seçim gezilerini sürdürüyor!..

MHP Adayları seçim gezilerini sürdürüyor!..
Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) seçim çalışmaları devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Milletvekili adayı Oktay Öztürk ve İl Başkanı Zekai Kaya esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) seçim çalışmaları devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Milletvekili adayı Oktay Öztürk ve İl Başkanı Zekai Kaya esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP Erzurum Milletvekili adayı Oktay Öztürk ve İl Başkanı Zekai Kaya, Aziziye ilçesinde Seçim İrtibat bürosunu ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Aziziye’deki işyerlerini tek tek ziyaret eden Milletvekili adayı Oktay Öztürk, kahvehanede bir vatandaşın “Sayın vekilim, bu kahvehanede oturan gençler işsiz bende 600 lira maaşla çalışıyorum, 300 lirasını kira veriyorum. Nasıl geçineyim?” sorusu üzerine Öztürk, “9 yıldır buna bir çare bulunamadı mı? Hani öyle diyorlar işsizliği bitirdik. Biz o asgari ücreti 825 liraya çıkarıyoruz. Yoksula da bir kart veriyoruz. Böyle torbasını kapısına götürüp de oyunu ver demiyoruz. Hilal kart veriyoruz, Her sene 700 bin kişi için bir taahhütte bulunuyoruz” dedi.
Öztürk, esnaf ve vatandaşlardan 12 Haziran seçimlerinde MHP’ye destek vermelerini istedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.