Siyaset Haber Girişi : 04 Ekim 2015 22:30

MHP adayı Hızarcı hız kesmiyor

MHP adayı Hızarcı hız kesmiyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Doç. Dr. Seyfullah Hızarcı, 1 Kasım Seçim çalışmalarını İspir ilçesinde sürdürdü.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Doç. Dr. Seyfullah Hızarcı, 1 Kasım Seçim çalışmalarını İspir ilçesinde sürdürdü.

Seçime sayılı günler kala Hızarcı çalışmalarına hız verdi.
Hızarcı bu hafta sonu İspir'de seçim çalışmalarını sürdürdü. İspir Ülkü Ocakları ve MHP ilçe teşkilatını ziyaret eden Hızarcı daha sonra İspir halkı ile bir araya gelerek son günlerde gelişen ülkemizi saran şehit haberlerıinin ciğerlerimizi dağladığını 20 yaşında genç fidanların basiretsiz yönetim yüzünden ülkemizi hüzne boğduğunu soyledi.

Hızarcı PKK ile Dolmabahçe sarayında mütabakata varanların bu ihanete ortak olduklarını ve katiller kadar sorumlu olduklarını söyledi.

Devletin gözü önünde hukuk tanımayan bu hainlerin kamu düzenini koruyarak gerekçenin yapılmasını ve Kürt halkımızın asla temsilcisi olma özelliğini taşımayan bu sapık zihniyetin şartsız ve anlaşma yapmadan çözülmesi ve ülkmemizin üstünden karabulutların dağıtılması gerekir unutmayın ki bir Canımız var oda bu vatana feda olsun dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Esra 01 Ocak 1970 02:00

    Hocam sizi kutluyorum.belki birileri uyanır