Meydan tercihini şimdiden açıkladı

Seçim mitinglerinin ikincisini Erzurum'da yapan Başbakan Davutoğlu, AK Parti'nin her mitinginde olduğu gibi bu kez de karşısında son derece coşkulu ve samimi bir meydan buldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çıktığı mitingler kadar değildi belki, ama dünkü Erzurum mitingi hiçte yabana atılmayacak bir hacime sahipti. 13 yıldan bu yana AK Parti'ye kesintisiz destek veren Erzurum seçmeni, dün meydanı çekip çevreleyen görüntüsü ile '' desteğimiz devam edecek'' der gibiydi. Bu manzarayı ve verilen mesajı çok doğru biçimde okuyan Davutoğlu, aynı duyarlılıkla Erzurum seçmenine hitap etti ve özellikle kadınların kalbini fethetti. Seçimin sonucunda Davutoğlu'nun beklediği gibi altıda altı şeklinde bir sonuç çıkarmı bilinmez, ancak görünen o ki 1 Kasım seçimlerinde de Dadaşların öncelikli ve en güçlü tercihi yine AK Parti olacak...  

Erzurum bizi her zaman sevindirdi

"ERZURUM bize coşku verdiniz. Nice 1 Kasımlarda nice zaferler kutlarız" diyen Davutoğlu, "Emeklilerimizin hepsine ek 1200 TL katkıda bulunuyoruz. 7 Haziran'dan önce 1100 TL'nin altında olanlara yüz TL vermiştik. Şimdi 2400 TL vermiş olacağız. BAĞKUR
emeklilerimizden hiçbir kesinti olmayacak. 1200 TL ile 3700 TL arasında katkı sağlanacak. Erzurum'da konut konusunda mağdur olan vatandaşların talebi bize gelmişti. Onların taleplerini karşılayacak şekilde TOKİ ile birlikte bu soruna çözüm bulacağız. Bunun talimatlarını verdik. Kadın girişimcilerimize 100 bin TL ye kadar faizsiz kredi imkanı sağlayacağız. Kadına karşı şiddetle mücadele edeceğiz. Kadınlarımızı korumaya genç kızlarımıza yönelik barbarca saldırılar yapmaya çalışanlara karşı sesimizi yükseltecek miyiz. Kadınlarımıza kimse herhangi bir şekilde el kaldıramayacak. Bin TL olan asgari ücreti 1300 TL'ye çıkarıyoruz. 13 yıl içerisinde niye yapmadınız diyorlar ya 187 TL'ydi bin TL'ye çıkaran biziz. İnşallah imkanlar arttıkça bunu da artıracağız'' dedi.

Davutoğlu'nun Erzurum vaadleri

l Raylı sistem
l Hızlı tren
l Et ve hayvancılık borsası
l Uluslararası çağrı merkezi
l 700 yataklı devlet hastanesi
l Sağlık ve termal tesisler
l Bölünmüş yollar ve tüneller
l DAP'ın geliştirilmesi
l Güneş enerjisi tarlaları
l Yeraltı zenginliklerinin ortaya çıkarılması
l Aziziye ve Mecidiye
Tabyaları'nın turizme açılması
l Yeni istihdam alanlarının oluşturulması
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • 13 yıldır kimdi başta 01 Ocak 1970 02:00

    peki 13 yıldır niye yapılmadı