Spor Haber Girişi : 12 Şubat 2019 11:15

Mevlüt Doğan ezber bozan!

Mevlüt Doğan  ezber bozan!
BB Erzurumspor’un başkanı Hüseyin Üneş ile tanışmak için gittiğim tesislerde ne yalan söyleyeyim, eski Başkan Mevlüt Doğan’ı görünce şaşırdım.
Erzurumajans-BB Erzurumspor’un başkanı Hüseyin Üneş ile tanışmak için gittiğim tesislerde ne yalan söyleyeyim, eski Başkan Mevlüt Doğan’ı görünce şaşırdım. 

Doğrusu çok da şaşırmamam gerekiyordu, ama bugüne kadar başkanlık yapanların pek yapmadığı bir şey olsa gerek Mevlüt Doğan ezber bozmuştu, oradaydı. Üstelik benim bulunduğum ortamda da değil sadece. Her zaman geliyormuş tesislere. 

Hatta sadece başkanı ziyaret etmekle kalmıyor, takımın idmanını da seyrediyormuş Mevlüt başkan. ‘’Ayrımız-gayrımız yok, ben bu kulüpte başkan olmasam bile her daim bulunmalıyım’’ diyen Mevlüt Doğan’ın samimi tavırları, baktım ki çiçeği burnundaki başkan Üneş’i de sevindirmiş. Pek alışık olmadığımız bir manzara olduğum için bu ziyareti sizinle paylaşmak istedim, kabul buyurun efem…
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.