Spor Haber Girişi : 28 Şubat 2015 23:28

Metro Turizm Erzurumspor'a sponsor oldu...

Metro Turizm Erzurumspor'a sponsor oldu...
Türkiye'nin önde gelen şehirlerarası yolcu taşımacılığı firmalarından Metro Turizm, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a sponsor oldu.
Erzurumajans-Türkiye'nin önde gelen şehirlerarası yolcu taşımacılığı firmalarından Metro Turizm, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a sponsor oldu.

Sponsorluk anlaşması B.B. Erzurumspor Başkanı Saim Özakalın ve Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız arasında kulüp tesislerinde imzalandı. İmza töreninde konuşan Ayyıldız, önümüzdeki yıl Mavi Beyazlı kulübün ana sponsoru olacaklarının da sözünü verdi. Kulüp Başkanı Özakalın da desteklerinden ötürü Metro Turizm yöneticilerine teşekkür etti...

Şehirlerarası yolcu taşımacılığının marka kuruluşlarından biri olan ve önümüzdeki günlerde Erzurum merkezli seferlerine başlamaya hazırlanan Metro Turizm, B.B. Erzurumspor'un sponsorları arasında yerini aldı. Sponsorluk anlaşması, kulüp tesislerinde düzenlenen bir törenle imzalandı.

Erzurum merkezli seferler başlatma kararı alan Metro Turizm ile B.B. Erzurumspor arasında yapılan sponsorluk anlaşmasının imza törenine, Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, Metro Turizm Yönetim Kurulu üyesi Umut Kahraman, B.B. Erzurumspor yönetim kurulu üyeleri Burhan Doğan, Kadir Ovat, Müfit Öge, işadamları Gürkan Dölekli, Abdülrezzak Cellat ve Metro Turizm'in Erzurum yöneticileri katıldı.    

AYYILDIZ: ÖNÜMÜZDEKİ YIL ANA SPONSOR OLACAĞIZ

Maddi yardım ve mavi beyazlı takımın deplasman maçlarındaki ulaşımını kapsayan sponsorluk anlaşması hakkında bilgi veren Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, "Ben de futbolun içerisinden gelen biriyim. Zonguldakspor ve Samsunspor'da profesyonel futbol oynadı. Onursal Başkanımız Galip Öztürk de futbola çok ilgili. Hizmet verdiğimiz 77 ilin futbol takımına elimizden geldiği kadar destekler veriyor. Erzurumspor da bunlardan birisi. Ancak Erzurumspor'un bizim için yeri biraz daha farklı.

Erzurumspor'un bulunduğu ligden süratle layık olduğu üst liglere çıkması gerekiyor, buna inanıyoruz. O nedenle kulübe destek olmak, şampiyonluk yolculuğunda katkı sağlamak istedik. Bu sezonun kalan maçları için bir miktar para yardımı ve deplasman maçlarında takımın transferlerini kapsayan bir sponsorluk anlaşması yaptık. Önümüzdeki sezon için de ana sponsor olup, destek miktarımızı daha da artıracağız. Bununla birlikte yine tüm deplasman maçlarındaki takımın transferleri, biletlerden komisyon ve Erzurumspor passenger kartı ile kulübe ciddi katkılar sağlayacak bir sponsorluk anlaşmasını önümüzdeki yıl hayatiyete geçireceğiz. Bunun sözünü şimdiden verebilirim" dedi.

ÖZAKALIN: METRO TURİZM'E TEŞEKKÜR EDİYORUZ

B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Saim Özakalın da Erzurum'a yatırım yapan ve Erzurum merkezli seyahatler gerçekleştirmeye hazırlanan Metro Turizm'in kulüplerine sponsor olmasının sevindirici olduğunu belirttti. Metro Turizm Onursal Başkanı Galip Öztürk'e ve Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız'a B.B. Erzurumspor camiası adına teşekkür eden Başkan Özakalın, "Metro Turizm'den önümüzdeki yıl da ana sponsorluk için söz almış olmamız memnuniyetimizi artırmıştır. Camiamız adına kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu anlaşma hem bize hem de Metro Turizm'e hayırlı olur" diye konuştu...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali ÇELEBİ 01 Ocak 1970 02:00

    Kendi firmalarımız uyumaya devam etsinler helal olsun metro turizme