Spor Haber Girişi : 23 Aralık 2014 00:29

Mesut yüzünden mahkemelik oldular

Mesut yüzünden mahkemelik oldular
Alman futbolcu Christian Lell, eski sevgilisi Melanie Rickinger ile Mesut Özil arasındaki mesajlaşmaları yayınladığı için yargı önüne çıkacak.
Erzurumajans-Alman futbolcu Christian Lell, eski sevgilisi Melanie Rickinger ile Mesut Özil arasındaki mesajlaşmaları yayınladığı için yargı önüne çıkacak.

Ağır bir ceza alma riskine karşın geri adım atmayan Lell, "Melanie mesajları kendisi vermesine rağmen şimdi beni izinsiz almakla suçluyor. Böylelikle benim üzerimden reklam yapmaya çalışıyor. Suçsuz olduğumu kanıtlayacağım" dedi.

Mesut Özil ile flört eden eski sevgilisinin mesajlarını yayınlayan eski Bundesliga yıldızı Christian Lell, yargı önüne çıkacak. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Lell, Facebook üzerinden eski kız arkadaşına seslenerek, "Umarım dava açılır da bütün gerçekleri anlatma fırsatını bulurum" dedi.

MESUT ÖZİL KIZ ARKADAŞIMI ÇALDI

Mesut Özil ile flört eden eski sevgilisi Melanie Rickinger'in mesajlarını yayınlayan Alman futbolcu Christian Lell, yargı önüne çıkacak. Bu sezon İspanya'nın Levante takımında forma giyen Lell, kişisel verilere izinsiz ulaşıp yayınlamak ve hakaret suçlarından yargılanacak.



LELL GERİ ADIM ATMADI

Söz konusu mesajlarda Melanie Rickinger ile Mesut Özil arasındaki ilişkiyi gözler önüne süren Lell, yargı tehdidine rağmen geri adım atmadı ve Facebook aracılığıyla Rickinger'e şu mesajı gönderdi: "Erkeklerin sana durmadan attığı mesajlardan dolayı telefonunun hiç susmadığına şahit oldum. Sen de mesajları ilk onların attığını ispatlamak adına bütün yazılanları bana gönderdin. Şimdi de hacklendiğini iddia edip bana dava açıyorsun. Yoksa avukatın da, sen de benim üzerinden kendi reklamınızı mı yapıyorsunuz?"



"SUÇSUZ OLDUĞUMU KANITLAYACAĞIM"

Suçsuz olduğunu kanıtlayacağını belirten Lell ayrıca, "Savcılığa her şeyi ama her şeyi anlatmak için sabırsızlanıyorum" sözlerine yer vererek, basının mahkeme dosyasındaki tüm detaylara ulaşıp
haber yapmasını ümit ettiğini ifade etti.

 

MESAJLAR ORTAYA ÇIKINCA MESUT ÖZİL TERK EDİLMİŞTİ

Nisan 2014'te Mesut Özil'den "bebeğim" diye başlayan mesajlar alan Rickinger'in, daha sonra ünlü futbolcu ile birlikte olduğu ileri sürüldü.

Christian Lell de geçtiğimiz günlerde Alman medyasına bir açıklama yaparak, "Mesut Özil benim sevgilimi çaldı" suçlamasında bulunmuştu. Bu açıklamanın ardından, o dönem Özil'in sevgilisi olan Mandy Capristo, Türk asıllı futbolcuyu terk etmişti.Hürriyet
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ERDAL KARAGÜLLE 01 Ocak 1970 02:00

    ÇIPLAK KADINLARIN RESİMLERİNİ YAYINLAYARAK NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN ERZURUM AJANS.BİNBİR HATİMLERİN OKUNDUĞU MANEVİYATIYLA MEŞHUR BİR ŞEHRİ BU ŞEKİLDE Mİ DEJENERE EDECEKSİNİZ BU RESİMLERİ YAYINLAYARAK VEBALE GİRDİĞİNİZİ DÜŞÜN MÜYOR MUSUNUZ