Spor Haber Girişi : 21 Temmuz 2016 11:45

Mert Nobre BB Erzurumspor'da

Mert Nobre BB Erzurumspor'da
Spor Toto 2'nci lig Beyaz Grupta B.B. Erzurumspor, yaptığı önemli transferlerle şampiyonluk hesapları yapıyor.
Erzurumajans-Spor Toto 2'nci lig Beyaz Grupta B.B. Erzurumspor, yaptığı önemli transferlerle şampiyonluk hesapları yapıyor. 

Galatasaray, Trabzonspor'da top koşturan Engin Baytar'dan sonra Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynayan Mert Nobre ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve B.B. Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, "Hedefimiz her sezon B.B. Erzurumspor'a şampiyonluk yaşatmak" dediler.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu ve Kayserispor formalarını giyen ve son olarak İsviçre'nin FC Wil 1900 takımı kadrosunda bulunan Türk vatandaşı Mert Nobre, B.B. Erzurumspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen (AKP), B. B. Erzurumspor Başkanı Avukat Ali Demirhan, As Başkan Zafer Aynalı, Başkan Yardımcısı Mehmet Özyapar, Genel Kaptan ve Mali İşler Sorumlusu Murat Aslan hazır bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, futbol şehirlerin gelişmesinde önemli bir yer tutttuğuna inandığını bildirdi. Erzurum'un futbol ve kış sporları açısından önemli bir yere sahip olduğuna işaret eden Sekmen, B.B. Erzurumspor'a her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini duyurdu. Sekmen, Erzurumspor tesislerinin yakınındaki Olimpiyat Parkındaki tesislerden 7- 14 yaşarası 3 bin çocuğun yaz spor okulu kapsamında yararlandığını hatırlattı. Başkan Sekmen, Mavi Beyazlı camianın hedefiyle ilgili şunları söyledi:

"Bu yıl hedefimiz yine şampiyonluk. Güçlü bir yönetim var. Kurumsal olarak belediyemizin desteği de kulübün arkasında olacak. Güzel bir vizyon oluşturduk. İnşallah marka bir Erzurumspor oluşturacağız. Biz bunun temelini attık. Esnafa, kamuya, vergi dairesi ile sigortaya borcu olmamasına, yine futbolcularımızın ödemelerinin zamanında yapılmasına özen gösteriyoruz. Yeni tesis yaptırıyoruz. İnşallah A takımımız yeni yaptığımız tesiste konaklayacak. Eski tesiste ise genç futbolcuları yetiştirerek A takımına kazandıracağız. "

Mert Nobre'nin yanı sıra Engien Baytar,  Samsunspor'dan Ersel Aslıyüksek, Antalyaspor'dan Halil İbrahim Tuna, Sarıyer'den Fırat, Osmanlıspor'dan Sinan Morgül, Altınordu 'dan kaleci Evren, Kartal'dan Uğur Utlu'yu transfer ettiklerine dikkati çeken B.B. Ernzurumspor Başkanı Ali Demirhan, hedeflerinin her yıl Erzurumspor'a şampiyonluk yaşatarak Süper Lige çıkarmak olduğunu bildirdi. Şampiyon olan geçen yılki kadroda yer alan yıldız futbolcularla birlikte iyi bir takım oluşturacaklarına işaret eden Demirhan, taraftarların bu sezon mavi- beyazlı takımı çok beğeneceklerini sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.