Spor Haber Girişi : 21 Haziran 2020 16:15

Mert Hakan Yandaş'ın son kararı Fenerbahçe

Mert Hakan Yandaş'ın son kararı Fenerbahçe
Sarı lacivertli takım yılın transferinde sona yaklaştı. Transferin gözdesi Mert Hakan Yandaş, Galatasaray'ın 500 bin Euro'luk ödediği imza parasını kabul etmedi. Bu flaş hamle ile birlikte başarılı oyuncu Fenerbahçe'ye bir adım daha yaklaştı.
Erzurumajans-Fenerbahçe ile Galatasaray’ın transfer etmek istediği DG Sivasspor’un başarılı oyuncusu Mert Hakan Yandaş konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Fenerbahçe ve Galatasaray’dan Mert Hakan’ı kadrolarına katmak için arka arkaya hamleler geliyor.

FENERBAHÇE'YE DAHA YAKIN OLAN MERT HAKAN YANDAŞ TRANSFERİNDE YAŞANAN SON GELİŞMELER ŞU ŞEKİLDE:

GALATASARAY KURU SABİTLEDİ

Galatasaray, Mert Hakan’a yıllık 1.2 milyon Euro ve 500 bin Euro imza parası önerdi. Bu teklifte kur 7 TL olarak sabitlendi. Bu teklif sonrası Fenerbahçe devreye girdi. Sarı- lacivertli takımın teklifi ise yıllık 1.5 milyon Euro ve 500 bin Euro'nun üzerinde bir imza parası oldu. Bu flaş teklif sonrası ise Galatasaray’dan bir atak geldi.

ASLAN’IN HAMLESİ BEKLENİYOR

Sarı-kırmızılı takım, 500 bin Euro'luk imza parasını Mert Hakan’ın hesabına yatırdı. Ancak oyuncu bu ücreti geri çevirdi. Mert Hakan’ın bu hamlesi transferde kendisini Fenerbahçe’ye bir adım daha yaklaştırdı. Galatasaray flaş bir hamle yapmazsa Mert Hakan Yandaş yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecek. Galatasaray’ın son bir hamle daha yapması bekleniyor.

(AKŞAM)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.