Siyaset Haber Girişi : 01 Eylül 2014 14:45

Merkez Parti 54 ilde teşkilatlarını kurdu

Merkez Parti 54 ilde teşkilatlarını kurdu
Merkez Parti 54 ilde resmi olarak İl Başkanlıklarını faaliyete geçirdi.
Erzurumajans-Merkez Parti teşkilatlanma çalışmalarını yoğun bir şekilde sürüyor. Bugün itibarıyla teşkilatlanma çalışmalarında 2015 seçimlerine katılma barajı aşıldı. Merkez Parti 54 ilde resmi olarak İl Başkanlıklarını faaliyete geçirdi.

Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bitlis, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, K.Maraş, Mardin, Muş, Nevşehir, Niğde, Samsun, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Ş.Urfa, Van, Yozgat, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye ve Düzce'de İl Başkanlıkları oluşturuldu ve resmi olarak faaliyetlerine başladı.

Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Haluk Pirimoğlu yaptığı açıklamada "Çığ gibi büyüyoruz. Türkiye'nin her noktasından partimize katılım ve yoğun ilgi var. Ay sonuna kadar tüm illerimizi tamamlayacağız ve ilçelerimize sıra gelecek. 2015 seçimlerine Merkez Parti büyük bir güç olarak girecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yolumuz iktidar yoludur" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erdoğan Öner 01 Ocak 1970 02:00

    Yeni bir siyasi oluşuma ihtiyaç vardı alternatif bekleyen kararsız seçmen sayısı oldukça fazla idi inşallah tek başına iktidar olacak.