Türkiye Haber Girişi : 17 Mart 2017 18:30

Mehmetçik Vakfı'ndan mevlit

Mehmetçik Vakfı'ndan mevlit
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilciliği, Şehitler Haftası münasebetiyle Cuma namazı öncesinde tüm şehitler, gaziler ve bağışçılar için Ulugazi Camisi'nde mevlit okuttu.
Erzurumajans-Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilciliği, Şehitler Haftası münasebetiyle Cuma namazı öncesinde tüm şehitler, gaziler ve bağışçılar için Ulugazi Camisi'nde mevlit okuttu.

Mevlit programı öncesinde açıklamalarda bulunan TSK Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Dr. E. Tnk. Kur. Albay Dr. İbrahim Yıldırım, "TSK Mehmetçik Vakfı, şehitlerimiz, ebediyete intikal eden gazilerimiz ve ebediyete intikal eden bağışçılarımız için Samsun, Ankara, İstanbul, Bursa, Adana, İzmir ve Erzurum'da mevlit okutmaktadır. Bu kapsamda 7 ilde mevlit okutuyoruz. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi, bağışçılarımızı rahmetle anıyoruz" dedi.

Mevlid-i Şerif programına gelen vatandaşlara lokum ikram edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.