Erzurum Haber Girişi : 09 Mart 2017 17:30

Mehmetçik Vakfı Aziziye Şehitleri için mevlit okutuyor

Mehmetçik Vakfı Aziziye Şehitleri için mevlit okutuyor
Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı; Şehitler Haftası münasebetiyle, 17 Mart 2017 Cuma günü Genel Müdürlük ve Temsilciliklerinin bulunduğu illerde Azizi Şehitlerimiz için mevlit okutuyor.
Erzurumajans-Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı; Şehitler Haftası münasebetiyle, 17 Mart 2017 Cuma günü Genel Müdürlük ve Temsilciliklerinin bulunduğu illerde Azizi Şehitlerimiz için mevlit okutuyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri TOPDAĞI şunları söyledi:

"Vatanımızın bütünlüğü ve ulusumuzun güvenliği uğruna canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimiz için; TSK Mehmetçik Vakfı tarafından 17 Mart 2017 Cuma günü, Vakıf Genel Müdürlüğünün bulunduğu Ankara'da ve Vakıf temsilciliklerinin bulunduğu İstanbul, İzmir, Adana, Samsun, Erzurum ve Bursa illerinde 17 Mart 2017 Cuma günü, Cuma Namazı öncesi mevlit okutulacaktır. Bu kapsamda Erzurum'da Üniversite Camii'nde 17 Mart 2017 Cuma günü, Cuma Namazı öncesi okutulacak mevlide; tüm şehit ailelerimizi, gazilerimizi, bağışçılarımızı ve Erzurumlu hemşerilerimizi davet ediyorum." 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sabri TOPdağI 01 Ocak 1970 02:00

    TSK Mehmetçik Vakfı tarafından sadece Aziziye şehitlerimiz için değil, tüm şehitlerimiz için mevlit okutulacak.