Mehmet Özgür Hoca El Ele...

Bu ülkede iki hakem vardır ki talimatla düdük çaldıklarını hissetmeniz çok kolaydır. Bunlardan birisi Ali Palabıyık diğeri ise Özgür Yankaya’dır.

Verilmeyen Gol pozisyonuna defalarca bakıyorum. Acaba biz mi taraflı bakıyoruz diye? Yok!  böyle bir faulun tarifi yok...

Maçın başından beri verdiği kararlarla zaten bunun sinyalini vermişti. Vermediği golle bu pastanın çileğini koymuş oldu.

Gelelim BB Erzurumspor cephesine...

Mehmet hoca ideal bir ilk on birle çıkmış bunda hemfikiriz. Ancak sonradan yapmış olduğu değişiklikler ve oyun planıyla, Rize için zor olan maçı kolaya çevirdi.

Maçın başlamasıyla Rize oyun da ki hakimiyetini kurarken BB Erzurumspor’u ofansif anlamda yoktu desek yeridir. 

Bunun sebebi Ev sahibi ekibinde ikinci ve üçüncü bölge arasında ki boşluk... 

Sezon başından beri; Taylan-Scuk-İbrahim üçlüsünün oyunu tutamayacağını ve üretken olmayacağını söyledik. 

Bu inat devam ettikçe bu sorun da devam eder.

Kale önünden çıkarılan  top ve sayılmayan gole bakıyorsunuz iki pozisyon da da Rashad var. Ve siz bu adamı oyundan alıyorsunuz. Okan Buruk istese takımının savunmasını bu kadar rahatlatamazdı. 

Yerine giren Obertan 5 dakikada sağ kanattan 3 top getiriyor... Ancak siz bu Obertan’ı on numaraya çekerek etkisini minimuma indiriyorsunuz. 

Obertan dan on numara olmaz. Eğer bunda ısrar ediliyorsa Mehmet hoca Obertanı hiç izlememiştir. 

Acaba; Obertan’ı İbrahim veya Taylan’ın yerine alıp 4-4-2 ye dönemezmiyidi? Rashad’ı, Opset’in yanına çekerek Obertan’ın kanattan getireceği toplarla bu   İkiliyle etkili olmazmıydı? 

Bu sorular bizim aklımıza gelipte Mehmet hocanın aklına gelmiyorsa Eyvah!

Bu saatten sonra BB Erzurumspor’un özellikle iç saha da ekstra galibiyetlere ihtiyacı var. 

Hem Mehmet hocanın hem BB Erzurumspor’un kredisi tükendi. Bundan sonra ekstra işler yapmak yerine takımı olduğu gibi kullanıp yapması gereken hamleleri yerinde yaparsa hem Erzurum kazanır hem Mehmet hoca. Aksi halde kaçınılmaz son önce Mehmet hocayı bulur.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.