Bölge Haber Girişi : 04 Mart 2010 03:07

Malatyalı fuarcılar DAGC'de!..

Malatyalı fuarcılar DAGC'de!..
4. Malatya Tarım Teknolojileri Makine Hayvancılık ve ekipmanları Fuarı'na destek amacıyla Erzurum'a gelen Malatya Belediyesi Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri Ticaret A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziy
Erzurum Ajans-4. Malatya Tarım Teknolojileri Makine Hayvancılık ve ekipmanları Fuarı’na destek amacıyla Erzurum’a gelen Malatya Belediyesi Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri Ticaret A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Nalçacıoğlu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde bir çok ile ziyarette bulunduklarını ifade ederek, Tarım ve Hayvancılıkla ilgilenen Kamu Kurumlarına destek için geziler düzenlediklerini söyledi.
Bu yıl 4’ncüsünü gerçekleştirecekleri fuarın daha geniş kapsamlı olması için destek gezilerinde bulunduklarını anlatan Nalçacı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinin Tarım ve Hayvancılık bölgesi olduğunu, ancak söz konusu bu bölgelerin bu sektörde gelişim göstermediğini söyledi.
Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nde Başkan Feridun Fazıl Özsoy bir araya gelen Nalçacı Tarım ve hayvancılık sektöründe ata ve deden kalma sistemle Tarım ve hayvancılığın bir yere varamayacağını belirterek, “Tarım ve Hayvancılıkta istediğimiz verimi alabilmemiz için günümüz imkanlarını değerlendirmeliyiz. Ata ve deden kalma sistem artık son bulmalı. Bunun için düzenleyeceğimiz 4. Malatya Tarım Teknolojileri Makine ve Ekipmanları Fuarı büyük önem taşımaktadır” dedi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.