Erzurum Haber Girişi : 16 Ocak 2020 13:00

Makatına soktu, KOM buldu

Makatına soktu, KOM buldu
Makatına soktuğu uyuşturucuyu İstanbul’a götürmek isteyen yabancı uyruklu kadının numarasını narkotik polisi yutmadı. Yakalanan B.H.’nin makatında taşıdığı uyuşturucular röntgen çekilerek bulundu.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri yol uygulaması sırasında durdurdukları bir yolcu otobüsünde arama yaptı. İranlı B.H.’ye ait olduğu anlaşılan valizde, 21 parçadan oluşan ve ‘met’ olarak bilinen 607 gram ‘metamfetamin’ maddesi ele geçirildi. 

Gözaltına alınan B.H.’nin hareketlerinden şüphelenen narkotik polisi, sağlık kontrolü için hastaneye getirdiğinde röntgen çekilmesini de istedi. Röntgen filmi sonuçlarında İranlı kadının uyuşturucuyu kapsüller halinde makatına soktuğu anlaşıldı. 

Yapılan tıbbi müdahaleyle B.H.’nin makatından piyasa değeri 50 bin lirayı bulan 4 kapsül halinde 96 gram ‘met’ ve bir kapsülde 28 gram reçine esrar çıkarıldı. İranlı B.H., sorgulamasının ardından tutuklanarak cezaevine konuldu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.