Kültür-Sanat Haber Girişi : 28 Şubat 2015 16:50

Liseli öğrencilerin kişisel resim sergisine büyük ilgi

Liseli öğrencilerin kişisel resim sergisine büyük ilgi
Palerium AVM'de Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin açtığı kişisel resim sergisi yoğun ilgi görüyor.
Erzurumajans-Palerium AVM'de Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin açtığı kişisel resim sergisi yoğun ilgi görüyor.

Erzurum Palerium Avm'de Güzel Sanatlar Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Kaan Ulu ve Metehan Özgör'ün Atölye öğretmenleri Yakup Dursun'un yardımıyla açmış oldukları resim sergisi görenleri şaşırtıyor. Birbirinden güzel eserlerin ziyaretçi akınına uğradığı sergide 28 adet resim sergileniyor. Yaklaşık 2 aylık bir çalışmanın ürünü olan sergide Kaan Ulu'nun 13, Metehan Özgör'ün 13 ve Öğretmenleri Yakup Dursun'un 2 resmi ilgililerin beğenisine sunuldu.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Daire Başkanı Mehmet Emin Öz'e katkılarından dolayı teşekkürlerini belirten Öğretmen Dursun, "Boş zamanlarının tamamını benim atölyemde geçirerek büyük bir özveriyle çalıştılar. Yetenekli oldukları aşikar, başarılı olabilmeleri için destek verdim sadece. Sergide bana ait iki resim bulunuyor, bu sergi onların kişisel sergisi. Misafirperver ev sahibimiz Palerium Avm'nin Genel Müdürü Musa Keskin beye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizi çok iyi ağırladı." Dedi.

Başarılı serginin mimarlarından Kaan Ulu, mutlu olduklarını belirterek ileride film ve oyun karakterlerine hayat vermek istediğini söyledi. Grafik ve Animasyon alanında kariyer planladığını değinen Metehan Özgör ise küçüklükten beri resme ilgisinin olduğunu geliştirmek için çalışmaya devam edeceğinin altını çizdi. Serginin Pazartesi gününe kadar açık kalacağı belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.