Bölge Haber Girişi : 24 Şubat 2011 00:46

Libya'da bir türk hayatını kaybetti!..

Libya'da bir türk hayatını kaybetti!..
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Libya'daki olaylarda Trabzonlu Yunus Emre Çelik'in, Trablus yakınlarındaki şantiyede hayatını kaybettiğini bildirdi.

Erzurum Ajans-Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Libya'daki olaylarda Trabzonlu Yunus Emre Çelik'in, Trablus yakınlarındaki şantiyede hayatını kaybettiğini bildirdi.

KESKİN NİŞANCILAR MI VURDU

Trabzonlu 27 yaşındaki Yunus Emre Çelik'in çalıştığı şantiyede vince çıkarken uzun namlulu bir silahtan açılan ateşle vurularak öldüğü bildirildi

Libya'daki olaylarda, Trablus yakınlarındaki şantiyede hayatını kaybeden, Trabzon nüfusuna kayıtlı işçi Yunus Emre Çelik'in Libya'ya 3 ay önce gittiği, ailesiyle en son dün sabah görüştüğü bildirildi.

DÜN SABAH AİLESİYLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Çelik'in yakınlarından aldığı bilgiye göre, Çelik ile ailesi dün sabah telefonla görüştü. Telefonda durumunun iyi olduğunu söyleyen Çelik'in, şantiyelerinin kurşunlandığını fakat kendilerine bir şey olmadığını ifade ettiği belirtildi.

BABASINA ÖLDÜĞÜ SÖYLENMEDİ

İşçi Yunus Emre Çelik'in annesinin Oymalıtepe beldesindeki evlerinde, babasının ise kent merkezinde olduğu, kalp hastası olduğu için oğlunun öldüğünün henüz kendisine söylenmediği bildirildi. Trabzon'un Yomra ilçesine bağlı Oymalıtepe beldesinde oturan, bekar olan Yunus Emre Çelik'in Libya'ya 3 ay önce çalışmak için gittiği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.