Siyaset Haber Girişi : 09 Mart 2017 15:45

Kurtulmuş Erzurum'a geliyor

Kurtulmuş Erzurum'a geliyor
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 10 Mart Cuma günü Erzurum'da vatandaşlarla bir araya gelecek ve 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin Türkiye'ye kazandıracaklarını anlatacak.
Erzurumajans-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 10 Mart Cuma günü Erzurum'da vatandaşlarla bir araya gelecek ve 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin Türkiye'ye kazandıracaklarını anlatacak. 

Erzurum Valiliği ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerinde bulunacak Kurtulmuş, Cuma namazını Ulu Cami'de kılacak. Kurtulmuş, AK Parti Erzurum İl Başkanlığını ziyaret edecek ve partililerle de bir araya gelecek. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, oda başkanları, yerel yöneticilerle İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda bir araya gelecek Kurtulmuş, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde de Memur-Sen'in düzenlediği toplantıda da 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.