Bölge Haber Girişi : 15 Nisan 2010 01:25

KUDAKA'ya UNIVERSIADE tanıtımı!..

KUDAKA'ya UNIVERSIADE tanıtımı!..
Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Dr. Rıfat Altan, kurum uzman ve personeliyle birlikte 2011 Universiad Koordinatörlüğü'nü ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Dr. Rıfat Altan, kurum uzman ve personeliyle birlikte 2011 Universiad Koordinatörlüğü’nü ziyaret etti.
2011 Erzurum Universiade komite başkanlarıyla , birimlerde çalışan personelin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Universiade Koordinatörü Bekir Korkmaz, 2007 yılında Erzurum’a ev sahipliği verilen 25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları ile ilgili hazırlıkların devam ettiğini belirterek, en son yapılan 10. HDK toplantısında tanıtım, reklam , organizasyon, kurumsal kimlik konularında çalışmaları yürütecek firmalarla görüşmeler yapıldığını , değerlendirmenin sürdüğünü söyledi.
Korkmaz, tüm çabalarının Türkiye Cumhuriyeti’nin taahhüt ettiği bu büyük organizasyonun başarıyla sonuçlandırılması için olduğunu kaydederek, komitelerin kendi alanlarının uzmanlarından oluştuğunu ve çalışmaların sürdüğünü bildirdi. Korkmaz, daha sonra koordinatörlüğün yapısı, çalışmaları, 2011 Universiade hakkında genel bilgiler verdi.
Komite başkanlarının da kendi birimleriyle ilgili özet bilgiler sunduğu ziyarette KUDAKA’nın çalışmaları hakkında ise Genel Sekreter Dr. Rıfat Altan da bilgi sundu.
Dr. Altan, 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’nın sadece Erzurum için değil, Türkiye’nin imajı açısından önemli olduğunu hatırlatarak, KUDAKA olarak, doğrudan faaliyet desteği kapsamında düşük bütçeli özellikle faaliyetlere yönelik etkinliklere destek olabilecekleri bilgisini verdi. Haziran ayında bu tür çalışmaların başlatılıp kısa sürede sonuçlandırılabileceğini vurgulayan Altan, Yatırım Ofisi’nin de Universiade çalışmalarına projelerle destek olabileceğini ifade etti.
Altan, KUDAKA olarak Erzurum, bölge ve Türkiye için önemli olan Kış Oyunları’nın başarıya ulaşmasında üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini anlattı.2011 Universiade Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, KUDAKA’nın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, organizasyonun başarıyla ulaşması için yapılacakların konuşulduğu toplantının yararlı geçtiğini vurguladı. Korkmaz, KUDAKA Genel Sekreteri Altan’a teşekkür etti.
KUDAKA uzman ve birim sorumlarının sorularının da cevaplandırıldığı toplantının sonunda 2011 Universiade Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, KUDAKA Genel Sekreteri Dr. Rıfat Altan’a günün anısına bir plaket sundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.