Ekonomi Haber Girişi : 29 Mayıs 2012 09:00

KUDAKA Metex fuarında

KUDAKA Metex fuarında
KUDAKA, METEX Fuarında Erzurum, Erzincan ve Bayburt’un turizm başta olmak üzere tüm ekonomik değerlerini tanıttı.
Erzurum Ajans-KUDAKA, METEX Fuarında Erzurum, Erzincan ve Bayburt’un turizm başta olmak üzere tüm ekonomik değerlerini tanıttı.
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı, 25-27 Mayıs 2012 tarihleri arasında Ankara ATO Fuar Merkezinde düzenlenen METEX (Orta Doğu Turizm Fuarı-Middle East Tourism Exhibition) fuarına katıldı. KUDAKA METEX'de, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Ürdün, Mısır, Fas, Libya, Tunus, Suriye, İran, Irak gibi birçok ülkeden gelen acenteler ve gazetecilerle bir araya gelme fırsatı buldu.
METEX fuar organizasyonuna, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden, en büyük outgoing acenteleriyle, yabancı basın kuruluşlarından 200 e yakın temsilci katıldı.
METEX Fuarına katılan Orta Doğu ülkeleri tur operatörleri ve turizm acenteleri temsilcilerine, Erzurum-Erzincan-Bayburt illeri kış turizmi, doğa sporları, eko turizm potansiyelleriyle bölge illerinin marka ürünleri tanıtıldı. METEX Fuarına iştirak eden turizimciler KUDAKA uzmanlarınca, 2012 yılı yaz ve kış döneminde gerçekleştirilmesi planlanan bilgilendirme gezi organizasyonlarına davet edildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.