Bölge Haber Girişi : 13 Haziran 2011 17:24

Küçükler'den seçim değerlendirmesi!..

Küçükler'den seçim değerlendirmesi!..
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ''12 Haziran'da sandık başına giden milletimiz, ortaya koyduğu iradesiyle Türk demokrasisini galip ilan etmiştir'' dedi.
Erzurum Aans- Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 12 Haziran seçimlerinin sonuçlarıyla ilgili olarak bir değerlendirmede bulundu. Türk demokrasisi açısından büyük bir başarıyla sonuçlanan seçimlerin, adeta demokrasi bayramına dönüştüğünü vurgulayan Başkan Küçükler, milletin, tercihini huzurdan ve istikrardan yana yaptığını ifade etti. Siyaset anlayışının merkezine, toplumun her bir ferdiyle karşılıklı güven duygusunu oturtan AK Parti’nin, samimiyetin ve dürüstlüğün tartışmasız adresi olduğuna dikkati çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, seçimlerden elde edilen sonuçların ise, halkın bu samimiyete olan güveninin apaçık bir göstergesi olduğunu dile getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “12 Haziran seçimleri, sıradan bir seçim olmaktan öte millete aynı zamanda bir demokrasi bayramı da yaşatmıştır. Çünkü bu seçimler, Türkiye’de egemenlerin hukuku yerine hukukun egemenliği ve üstünlüğüne; özgürlükler açısından çok daha demokratik bir Türkiye’ye açılan kapının anahtarı olmuştur. Gelişen ve büyüyen Türkiye’yi güzel günler beklemekte, 2023 yılının büyük Türkiye’sine doğru emin adımlarla yürünmektedir. Seçim sonuçları, ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun.” diye konuştu.

“GÜÇLÜ BİR HÜKÜMET DEMEK, YEREL HİZMETLERİN ZENGİNLİK KAZANMASI DEMEK”

Öte yandan merkezi hükümetlerin sahip oldukları güç, kararlılık ve millet için oluşturdukları istikrar ortamıyla yerel yönetimlere de kuvvet ve cesaret verdiklerinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, seçim sonuçlarına bir de bu pencereden bakılması gerektiğini kaydetti.
Erzurum’un, belediyecilik hizmetleri noktasında ilklerle tanıştığını, bugüne kadar yapılan yatırımlara, hükümetin de desteğiyle yenilerinin ekleneceğini anlatan Başkan Küçükler, “Büyükşehir Belediyesi olarak, bugüne kadar attığımız her adımı ve yaptığımız her yatırımı, ‘insan odaklı’ bir hizmet anlayışı çerçevesinde tasarladık. Hangi partiye ve hangi siyasal görüşe sahip olunursa olunsun, bu şehirde yaşayan her bir vatandaşımıza hizmet götürmek bizim en büyük sorumluluğumuzdur. 12 Haziran seçimleriyle birlikte oluşan manzarayı bu bakımdan önemsiyoruz. Çünkü desteğini halktan alan güçlü bir hükümet demek, hem genel, hem de yerel manada istifadeye sunulan hizmetlerin artması, zenginleşmesi ve çeşitlilik kazanması demektir. Mübarek beldemiz Erzurum da, işte bu zenginlik ve geniş hizmet yelpazesinden payına düşeni mutlaka alacaktır.” ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.