Kültür-Sanat Haber Girişi : 27 Nisan 2018 10:07

Küçük yürekli Bar’dan adamlardan Erzurum haykırışı

Küçük yürekli Bar’dan adamlardan Erzurum haykırışı
Erzurum Halk Oyunları kültürünün İstanbul’daki temsilcilerinden Müzik Öğretmeni Nurullah Şimşek’in çalıştırdığı Beylikdüzü Şehit Büyükelçi Galip Balkar Orta Okulu bar ekibi Türkiye şampiyonu oldu.
Erzurumajans-Erzurum Halk Oyunları kültürünün İstanbul’daki temsilcilerinden Müzik Öğretmeni Nurullah Şimşek’in çalıştırdığı Beylikdüzü Şehit Büyükelçi Galip Balkar Orta Okulu bar ekibi Türkiye şampiyonu oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı 2018 okul sporları halkoyunları yarışmalarında önce İstanbul birincisi sonra Düzce’de Marmara bölge birinciliğini elde eden Beylikdüzü Şehit Büyükelçi Galip Balkar Orta Okulu bar ekibi Kayseri’de yapılan Türkiye şampiyonasında 19 ekip arasında Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Yarışma sonrası kazandıkları kupayı havaya kaldırarak “Erzurum” diye bağıran Bar’dan Adamlar, Erzurumlu olmayan ama yürekleri halk oyunları sevdasıyla yoğrulmuş gencecik bir ekip takdir topladı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • harun EVLİYAOĞLU 01 Ocak 1970 02:00

    tebrikler nurullah hocam seninle gurur duyuyorum ALLAH başarıların devamını nasip etsin

  • Hilalkentli 01 Ocak 1970 02:00

    Istanbuldaki ogretmenin basarisini yazıyorsunuz ama kendi sehrinizin okulundan ve ogretmeninden haberiniz yok.Ayni yarismada HILALKENT 125.YIL ILKOKULU 2 oldu.Calistiricisi ADEM ARSLAN I DA haber yaparak sehrinize verdiginizz degeri gostermelisiniz