Türkiye Haber Girişi : 03 Ocak 2017 12:15

Kreşte inanılmaz skandal! göğüsleriyle oynatmış...

Kreşte inanılmaz skandal! göğüsleriyle oynatmış...
İstanbul Fulya'da bir bakımevinde çocuklara cinsel istismarda bulunan sınıf öğretmeni hakkında 50 yıla kadar hapis istendi.
Erzurumajans-İstanbul'da bir kreşte yaşları 3 ile 7 arasında değişen bir grup çocuğun, kadın sınıf öğretmeninin cinsel istismarına, darp tehdidine maruz kaldıkları ve yanlarında soyunup göğüsleriyle oynamalarına izin verdiği iddia edildi. Öğretmen hakkında hazırlanan iddianamede 38.5 yıldan 50 yıla kadar hapis istendi.

Kadın öğretmenin 3.5 yaşındaki erkek çocuğu D.K.'ye şiddet uyguladığı iddia edildi. Minik çocuğun annesi öğretmenin çocuğu kolundan tutarak fırlattığı ana tanık oldu. Durumu okul müdürüne anlattı.

Müdür anneyi sakinleştirdi. Bakımevinde stajer öğretmenlik yapan bir başka kadın eğitmen de zanlı öğretmenin çocukların özel bölgelerine dokunduğuna, yanlarında soyunup göğüsleriyle oynamalarına izin vermesini gizli çekimle kaydedip 3.5 yaşındaki erkek çocuğunun annesine gönderdi. Anne görüntülerle savcılığa başvurdu.

İstanbul Ailenin Korunması Bürosu'nca başlatılan soruşturmada genç stajyer okul müdürü ve sınıfın diğer öğretmeninin durumu bildiği halde sessiz kaldığını beyan etti. Savcılık tarafından 3.5 yaşındaki 3 öğrencinin, öğretmen tarafından kötü muamele, darp ve cinsel istismara maruz kaldığı iddia edilen bir iddianame düzenlendi.

İddianamede öğretmenin çocuğa attığı terlik silaholarak kabul edildi ve istismara maruz kalan çocuklara işlenen suçlardan 38.5 yıldan 50 yıla kadar hapsi istendi.

Sabah
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.