Bölge Haber Girişi : 03 Mart 2010 16:24

Korkut'tan yerinde tespit!..

Korkut'tan yerinde tespit!..
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, muhtarlarla yaptığı toplantıların ardından aktarılan sorunları yerinde görmek için mahalleleri dolaşıyor.

Erzurum Ajans-Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, muhtarlarla yaptığı toplantıların ardından aktarılan sorunları yerinde görmek için mahalleleri dolaşıyor. Beraberinde ilgili Başkan Yardımcısı Zeki Gözeler ve Fen İşleri Müdürü Hakkı Göktürk alarak Hasanibasri mahallesini gezen Korkut, erken gelen baharı değerlendirmek istediklerini söyledi.

Hasanibasri mahallesi muhtarı Cemal Korkmaz ile birlikte mahallede incelemelerde bulunan Ali Korkut, “Erzurum’un iş sezonu kısa. Bu yıl bahar erken geliyor. Havaların iyi gitmesinden faydalanarak mahallelerimizin sorunlarını biran önce çözmek istiyoruz. Hasanibasri mahallesinde cadde ve sokaklara taş döşeme yapılmış, ancak garip bir anlayışla taş döşemenin üzerine asfalt atılmış. Biz asfaltı kazıyarak döşeli kilittaşlarını açığa çıkaracağız. Gerekli onarım ve bakımı yaparak asfalttan uzun ömürlü olan kilittaşı döşemesi yapacağız. Hasanibasri mahallesi gerçektende ihmal edilmiş. Yol ve çevre düzenlemesi yok gibi. Bu tarihi semte gereken önemi vermek gerekiyor. Burada yaşayan insanlarımıza hak ettikleri hizmeti biran önce sunmak istiyoruz” dedi. Korkut, çalışmaların biran önce başlatılması için Başkan Yardımcısı Zeki Gözeler ile Fen İşleri Müdürü Hakkı Göktürk’e talimatlar verdi.

Belediye Başkanının yakın ilgisini sevinç ve şaşkınlıkla karşılayan mahalle muhtarı Cemal Korkmaz, ilgiden memnun. Korkmaz, “Bugüne kadar belediye başkanlarımız gelip gitti. Ancak bizlere her an kapısı açık olanına rastlamadık. Başkanımız bizi toplantıya çağırdı, sorunlarımızı not etti. Bugünde kendisini mahallemizin sorunlarını incelerken gördük. Yeni anlayış, yeni yönetim tarzı bizleri sevindirdi. Hasanibasri’nin hak ettiği ilgi ve hizmeti göreceğini biliyoruz. Mahallelim adına ben Başkanımız Ali Korkut’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.