Siyaset Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Körfezdeki Erzurumlular TBMM`de..

Körfezdeki Erzurumlular TBMM`de..
Körfez Erzurumlular Derneği yönetimi, önceki gün Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker`i TBMM`deki makamında ziyaret etti.

Erzurum Ajans-12 Haziran seçimlerinde AK Parti`den Kocaeli Milletvekili seçilen Erzurumlu İlyas Şeker`i hemşerileri yalnız bırakmıyor. Son olarak Körfez Erzurumlular Derneği yönetimi, önceki gün Milletvekili Şeker`i Türkiye Büyük Millet Meclisi`ndeki makamında ziyaret etti.
 

YÖNETİM TAM KADRO

Dernek Başkanı Bekir Sarıgül ile birlikte, yönetim kurulu üyeleri; Neşet Koyuncuoğlu, İsmail Tan, Ali Kılıç, Salih Sevimli, Mimar Hayrettin Deniz, İnşaat Mühendisi Erhan Ercan Hüryurt, dernek üyesi Halil İbrahim Yaman, Körfez Belediye Meclis Üyesi Muhammed Hamarat ve Gazeteci Mehmet Özmen`in katıldığı ziyaret samimi bir ortamda geçti. Gündemdeki siyasi konular ve Körfez ilçeye yapılabilecek hizmetlerin ele alındığı görüşmede Erzurumlular, hemşerileri olan milletvekili Şeker`i milletvekilliğinden ötürü bir kez daha kutladılar.
 

YAVİLİOĞLU İLE GÖRÜŞTÜLER

Milletvekili Şeker, dernek yönetiminin çalışmalarını takip ettiğini, Erzurum kültür ve geleneklerinin yaşatılması ve tanıtılması amacıyla yapılan hizmetleri takdirle karşıladığını ifade etti. Dernek yöneticileri, İlyas Şeker`in ardından, AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu ile de bir araya geldi. Hemşerileri ile görüşmekten dolayı çok mutlu olduğu gözlenen Yavilioğlu, Bekir Sarıgül ve beraberindeki heyete dernek çalışmalarında başarılar diledi. 
 

FAYDALI BİR ZİYARET

Yapılan Ankara turu ve TBMM ziyaretleri hakkında değerlendirmede bulunan Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Bekir Sarıgül, "Biz Kocaeli`nde yaşayan Erzurumlular olarak tüm milletvekillerimizle iyi ilişkiler içindeyiz. Hemşerimiz olması sebebiyle de İlyas Bey`e doğal bir yakınlığımız var. Kendisini makamında ziyaret ederek, iyi niyet duygularımızı kendileriyle paylaşmak istedik. Kendisinin ilgi ve alakası bizleri sevindirdi. Görüşmemiz sırasında ayrıca Körfez ilçe ile ilgili yapılabilecek çalışmaları de kendisi ile paylaşma şansı bulduk" dedi.(Taner KILIÇ)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.