Spor Haber Girişi : 18 Haziran 2017 15:10

Kocaeli Birlikspor'da Ali Demirhan sesleri...

Kocaeli Birlikspor'da Ali Demirhan sesleri...
Kocaeli Birlikspor'da ortaya yeni bir iddia atıldı. Geçtiğimiz yıl BB Erzurumspor'un başkanlığını yapan Ali Demirhan, kulübün yüzde 50 hisseleri alacak ve kulübün yeni başkanı olacak.
Erzurumajans-İki dönem başkanlığı yaptığı BB Erzurumspor'dan istifa eden Ali Demirhan'ın ismi Kocaeli Birlikspor'la anılmaya başlandı. Kocaeli Medyası Demirhan'ın Kocaeli Birlikspor'un yüzde 50 hissesini alarak kulübe başkan olacağını iddia etti.

BB Erzurumspor başkanlığından istifa eden Ali Demirhan'ın ismi Kocaeli Birlikspor'la anılmaya başlandı. Kocaeli medyasının ortaya attığı iddiaya göre, Geçtiğimiz yıl BB Erzurumspor'un başkanlığını yapan Ali Demirhan, kulübün yüzde 50 hisseleri alacak ve kulübün yeni başkanı olacak.

Geçtiğimiz yıl BB Erzurumspor'un başkanlığını yapan ve kulübüyle şampiyonluk sevinci yaşayan Başkan Ali Demirhan, Kocaeli Birlikspor Başkanı Erhan Yılmaz ile bir araya geldiği ve gelecek sezon için anlaştığı iddia edildi. Erzurumspor'un başındaki görevinden ayrılan Başkan, yüzde 50 hislerini alarak kulübün yeni ortağı olacak. Ali Demirhan'ın Başkan olacağı yeni yapıda, Erhan Yılmaz ikinci başkan olarak görevine devam edecek. Yalova'da yaşayan Ali Demirhan'ın, Yalovaspor'a yakın olduğu biliniyor. Ancak yönetmelik gereği kulübün il dışına taşınmasının imkanı yok.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dayı 01 Ocak 1970 02:00

    Kocaeli dende biraz çalsın Kocaelililer aman ha Ali tenekehanı şehire sokmayın