Bölge Haber Girişi : 19 Ağustos 2010 05:37

Koca Erzurumspor oyuncak oldu!..

Koca Erzurumspor oyuncak oldu!..
Erzurumspor Başkanlığına soyunan İstanbul Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Toraman'da, son anda adaylıktan vaaz geçti.

Erzurum Ajans-Erzurumspor Başkanlığına soyunan İstanbul Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Toraman’da, hson anda adaylıktan vaaz geçti.

Dün akşam saat 21.00’da Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde Erzurumspor kongresine katılan taraftarlar yine hayal kırıklığına uğradı. Günler öncesinden Erzurum’a gelen ve gittikleri her yerde Erzurumspor’a talipli olduklarını açıklayan Yavuz Yüksel'den sonra, Osman Nuri Toraman’ın, evdeki hesabı çarşıya uymayınca adaylıktan vaaz geçti. Yaşanan hayal kırırklığı sonrası  kongre salonunu dolduran taraftar Toraman ve ekibi büyük tepki gösterdi

Erzurum’un genç iş adamlarından Ahmet Murat Resuloğlu, kogre salonunda yaptığı konuşmada. Erzurumspor’u birilerinin hep reklam aracı olarak kullandığını belirtti. Resuloğlu, “İstanbul’dan ve Ankara’dan gelenler Erzurumspor’u bu hale getirdiler. Biz Erzurum’da yaşayan iş adamları olarak Erzurumspor’a sahip çıkmalıyız. Ben küçük bir iş adamıyım. Ama 15 bin lira vermeye hazırım. Benim gibi yüz iş adamına da çağrıda bulunuyorum. Gelin Erzurumspor’a biz sahip çıkalım. Artık İstanbul’dan ve Ankara’dan gelenlerden kurtulalım” dedi.

Öte yandan, kongreye Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar 'ın dışında hiç bir bürokrat, siyasetci ve belediye başkanı katılmamsı dikkat çekti..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.