Spor Haber Girişi : 13 Temmuz 2017 16:30

K.K. Stadı, Birinci Lig maçlarına hazır

K.K. Stadı, Birinci Lig maçlarına hazır
TFF 1. Liginde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un maçlarına ev sahipliği yapacak olan Kazım Karabekir Stadı'nda hummalı çalışma sürüyor.
Erzurumajans-TFF 1. Liginde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un maçlarına ev sahipliği yapacak olan Kazım Karabekir Stadı'nda hummalı çalışma sürüyor.

Tribünlerde kırılan ve tahrip olan tüm koltukları değiştirdiklerini belirten GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, "BB Erzurumspor'un maçlarını oynayacağı statta, çalışmaları TFF ile ortak yürütüyoruz" dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, TFF 1. Liginde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un maçlarını oynayacağı Kazım Karabekir Stadı'nda hummalı çalışma yapıyor. Doğu Anadolu'nun en gözde stadyumu olan statta Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerinin denetimleri sonucunda yapılması gerekenleri yaptıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, TFF ile birlikte PTT 1. Ligde Erzurum'un oynayacağı statta ortak çalışma yürüttüklerini söyledi.

Taşkesenligil, stadın alttan ısıtma sistemi sayesinde yeni sezonda da BB Erzurumspor'un iç sahadaki tüm maçlarını yeşil bir zeminde oynayacağını ifade etti.

Tesisler Şube Müdürü Harun İşçi, İdari İşler Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Satın alma Şube Müdürü Murteza Cengiz ve Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ile stadı gezen ve incelemelerde bulunan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Stadı Tesis Müdürü Yakup Çiltaş'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kazım Karabekir Stadı Tesis Müdürü Yakup Çiltaş, alttan ısıtma sistemi sayesinde bu sezon saha zeminin daha diri ve güçlü kaldığına işaret ederek, bu uygulamanın saha zeminine büyük fayda sağladığını söyledi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, özellikle Mardinspor-Arsinspor arasında oynanan 3. Lige yükselme baraj maçında çıkan olaylar sonucunda kırılan ve tahrip olan 3 bin koltuğu değiştirdiklerini ifade ederek, protokol tribünü ile basın tribünündeki tefrişat çalışmalarının da aralıksız sürdüğünü söyledi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Passolig'in kendileri ile ilgili olmadığını belirterek, 6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanunda şu ifadelerin yer aldığını kaydetti:

"Spor alanlarında; güvenliğin sağlanması ve bu Kanuna aykırı davrananların tespiti amacıyla, gerekli teknik donanımlar kurulur. Kameralar ve benzeri teknik donanımların yerleştirilecekleri yerler ve sayıları il veya ilçe spor güvenlik kurulları tarafından belirlenir. Futbol dalında en üst lig ile bir altındaki ligde bulunan kulüpler, dördüncü ve beşinci fıkralardaki sistemle ilgili teknik donanımları kendi kullanımındaki spor alanlarında kurmakla yükümlüdür."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • yunus yücesoy 01 Ocak 1970 02:00

    birkaç resim koysanız keşke daha profesyonel olsa ana ekrana koyduğunuz resim bile habere girince yok oluyor ve başlıktaki resim çok küçük reklam gibi sanki haberin sonuna ekleyin birkaç resim tüm haberler için bu söylediklerim