Eğitim Haber Girişi : 21 Şubat 2017 17:15

Kitap okuma yarışması ve ödül töreni yapıldı

Kitap okuma yarışması ve ödül töreni yapıldı
Erzurum Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Dadaş Ortaokulunun, anne ile çocuğunu,nine ile torunununu aynı kitapta buluşturduğu kitap okuma yarışması ve ödül töreni gerçekleştirildi.
Erzurumajans-Erzurum Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Dadaş Ortaokulunun, anne ile çocuğunu,nine ile torunununu aynı kitapta buluşturduğu kitap okuma yarışması ve ödül töreni gerçekleştirildi.

Öğrencilerin hayatta güçlüklerle mücadelesinde nasıl bir yol izlemesi gerektiğini değerlerimizle gösteren Yavuz Bahadıroğlu'na ait "Ha Gayret Başaracaksın" adlı kitabı hem öğrenciye hem de velisine hediye eden okul yönetimi, yaptığı sınav sonucunda dereceye giren öğrenci ve velileri ödüllendirdi.

Dadaşköy Mahallesinde bulunan velilerin yoğun ilgi gösterdiği çalışmada, yarışmaya katılan bütün öğrencilere çanta hediye edildi. Ayrıca, birinci olan veliye bulaşık makinesi,ikinci ve üçüncü veliye ise küçük ev aletleri hediye edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • admin 01 Ocak 1970 02:00

    Bir köy okulunda yapılan çalışmalar bence müthiş