Bölge Haber Girişi : 14 Mart 2010 13:54

Kişioğlu'nun cenazesi toprağa verildi!..

Kişioğlu'nun cenazesi toprağa verildi!..
Erzurum'da dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden AK Parti Erzurum İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Kişioğlu, bugün öğle namazına müteakip Lala Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Erzurum Ajans-Erzurum’da dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden AK Parti Erzurum İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Kişioğlu, bugün öğle namazına müteakip Lala Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen ve 33 yıldır İl Genel Meclisi üyesi olarak görev yapan Kişioğlu’nun ani ölümü AK Parti camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Trabzon’da ‘Tıp Bayramı’ kutlamalarına katılan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Akdağ, programını yarıda keserek Erzurum’da Kişioğlu’nun cenaze törenine katıldı.
Dün akşam saatlerinde gribal enfeksiyona bağlı olarak nefes darlığı yaşayan Mahmut Kişioğlu Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 84 yaşında olan ve 33 yıldır Erzurum İl Genel Meclisi’nde çeşitli görevlerde bulunan Mahmut Kişioğlu burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Renkli kişiliği ve Osmanlıca ağırlıklı hitaplarıyla meclisin en yaşlı ve sevilen ismi olan Mahmut Kişioğlu’nin cenaze törenine Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, ilçe belediye başkanları, bürokratlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Mahmut Kişioğlu’nun cenazesi Lala Paşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Cenaze namazı sonrası Bakan Akdağ da bir süre cenazeyi taşıdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.