Bölge Haber Girişi : 29 Aralık 2010 17:42

Kılıçdaroğlu'ndan yeni iddialar!..

Kılıçdaroğlu'ndan yeni iddialar!..
CHP genel başkanı Kemal Kılıödaroğlu, yeni iddialarda bulundu.

Erzurum Ajans-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ndeki rüşvet dosyasını kapatan savcının eşinin Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığını açıkladı. Kayseri’deki iddiaları soruşturmak için neden Mülkiye Müfettişi gönderilmediğini de soran Kılıçdaroğlu, “Çünkü Mülkiye Müfettişi gönderilse özür dilerim ama bütün bu pislikler ortaya çıkacak. Kapatamazlar çünkü, namuslu bir adam oraya gittiğinde bütün bunları orada görecek” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında soruları yanıtladı. CHP’nin 15. Olağanüstü Kurultayı sonrası yapılan “kadın kotası” itirazlarını değerlendiren Kılıçdaroğlu, aslında ortada bir sorun olmadığını, kadın kotasının Parti Meclisi’nin (PM) bütünlüğü içinde ele alındığını belirterek “Bunu çok fazla yadırgamadık ama keşke itiraz edenler bu bütünlüğe bakıp öyle görebilselerdi” dedi. Kılıçdaroğlu, mevcut PM’de, önceki PM’den daha fazla kadın üye olduğuna dikkat çekti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.