Bölge Haber Girişi : 06 Şubat 2010 01:46

Kılıç: Bakan Akdağ Erzurum'un iftiharıdır!..

Kılıç: Bakan Akdağ Erzurum'un iftiharıdır!..
AK Parti Erzurum İl Teşkilatı, TBMM'de yaşanan olaylar nedeniyle Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sahip çıktı. Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, "Recep Akdağ hem Türkiye'nin hem de Erzurum'un iftiharıdır" dedi.
Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum İl Teşkilatı, TBMM'de yaşanan olaylar nedeniyle Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sahip çıktı. Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, "Recep Akdağ hem Türkiye'nin hem de Erzurum'un iftiharıdır" dedi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ak Partili Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Ak Partili Orhan Bulutlar ve Aziziye Belediye Başkanı Ak Partili Fatih Cengiz ile birlikte kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Sağlık eski Bakanı Osman Durmuş'u eleştirdi.

Kılıç, "MHP tavanı, CHP zihniyetiyle, CHP'nin türbana bakışıyla birebir örtüşüyor. Yasakçı zihniyeti destekleyen türban yasağını onaylayan ve türbanla alay eden bir tutum sergiliyor. Osman Durmuş'un açıklamaları CHP ve MHP'nin ruh ikizi olduğunun çok somut bir örneğidir. Milliyetçilik bu millete hizmet etmektir. Değerleriyle alay etmek değildir" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.