Spor Haber Girişi : 19 Mayıs 2017 18:15

Kılıç, Finale Bileniyor

Kılıç, Finale Bileniyor
Çarşamba günü TFF 1. Ligine yükselme final maçında Gümüşhane ile Vodafone Arena'da karşılaşacak olan BB Erzurumspor'da mesai devam ediyor.
Erzurumajans-Çarşamba günü TFF 1. Ligine yükselme final maçında Gümüşhane ile Vodafone Arena'da karşılaşacak olan BB Erzurumspor'da mesai devam ediyor. Teknik Patron Kemal Kılıç, talebelerine nefes bile aldırmıyor.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, final maçına bileniyor. Play-Off Yarı Finali'nde Amedspor'u saf dışı bırakarak, adını finale yazdıran Dadaşlar, Kırmızı Gruptan gelen komşusu Gümüşhane'ye sıkı bir şekilde bilenirken, teknik patron Kemal Kılıç, antrenmanlarda talebelerine adeta nefes aldırmıyor. Mavi-beyazlıların hocası, "Arkadaşlar bir an bile gevşemek yok. Zorlu doksan dakikamız kaldı. O maçı da atlatıp, hedefe ulaşarak tatile rahat çıkalım" diye konuştu.

Bir buçuk saat süren yorucu idman

Teknik Direktör Kemal Kılıç nezaretinde 1,5 saat yenileme antrenmanı yapan mavi-beyazlılarda hırslı geçen antrenmana sakatlığı devam eden Erdem Koçal katılmadı. Yağmura rağmen  yoğun tempoda çalışan futbolcular,  idman betiminde kendilerini tesislere zor attı.

Futbolcular hırs küpü

Ligin son maçlarına doğru artan performansını Play-Off karşılaşmalarına taşıyan Dadaşlar, Kocali Birlik ve Amedspor maçlarındaki süper performansı ile finalin de favorisi haline geldi. Teknik Patron Kemal Kılıç gözetiminde yapılan antrenmanlarda futbolcuların hırslı çalışması final öncesi teknik heyeti umutlandırdı.

Futbolcular, "Biz buraya kadar geldik, bu işin peşini bırakmayacağız. Vodafone Arena'da işi bitireceğiz"  mesajını verdi.

Emrah AKÇAY/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.