Bölge Haber Girişi : 01 Haziran 2010 12:24

Kickboks Milli takımı 3 madalyayla döndü!..

Kickboks Milli takımı 3 madalyayla döndü!..
Bulgaristan'n Burgaz şehrinde 27-30 Mayıs tarihleri arasında yapılan Kickboks Balkan Şampiyonasına katılan Milli takım sporcuları şampiyonadan 3 madalya ile döndü.

Erzurum Ajans-Bulgaristan’ın Burgaz şehrinde 27-30 Mayıs tarihleri arasında yapılan Kickboks Balkan Şampiyonasına katılan Milli takım sporcuları şampiyonadan 3 madalya ile döndü.
Bulgaristan’ın Burgaz şehrinde yapılan Kickboks Balkan Şampiyonası 12 Ülkenin katılımıyla gerçekleşirken müsabakalarda Kickboks Türk Milli Takımımız başarılara imza atarak 1 Altın, 3 Gümüş madalya kazanarak yurda döndü.
Müsabakalar sonunda 63,5 kiloda Fikri Arıcan Balkan ikincisi, Alpay Kır 71 kiloda Balkan ikincisi, Selda Duygu Aygün 56 kiloda Balkan ikincisi olarak gümüş madalya kazanırken, Gözde Arıcan 60 kiloda Balkan Şampiyonu olarak Altın madalyanın sahibi oldu..
Türk Milli Takım Antrenörü Tamer Çam, uluslar arası arenada çok iyi bir şekilde ülkemizi temsil ettiklerini, takımın başında Kickbok Federasyon Başkanı Salim Kayıcı’nın olması takımın sporcularına moral ve motivasyon sağladığını söyledi. Kayıcı, Balkan Şampiyonasında sporcularının yapmış olduğu başarıların yanı sıra ay yıldızlı bayrağımızın göndere çekilmesi ve istiklal marşımızın okunması kendilerini ayrıca çok mutlu ettiğini ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.