Bölge Haber Girişi : 27 Eylül 2010 13:18

Kent Konseyi gönüllüleri eğitiyor!..

Kent Konseyi gönüllüleri eğitiyor!..
Yakutiye Belediyesi Kent Konseyi, Atatürk Üniversitesi Kariyer Topluluğu ile ilişkiye geçerek üniversite oyunları süresince konuklar için tanıtım hizmeti verecek.

Erzurum Ajans-Yakutiye Belediyesi Kent Konseyi, Atatürk Üniversitesi Kariyer Topluluğu ile ilişkiye geçerek üniversite oyunları süresince konuklar için tanıtım hizmeti verecek gönüllüler için eğitim programı hazırladı. Yapılan organizasyonla gönüllülük hizmeti verecek öğrenciler olimpiyat tesisleri ve şehrin önemli merkezleri konusunda bilgilenme ve eğitimden geçirilecek.

Atatürk Üniversitesi Kariyer Topluluğu ve Yakutiye Kent Konseyi işbirliği ile oluşturulan gönüllüler grubu Erzurum’un önemli tarihi mekanları, olimpiyat alanlarını gezerek eğitimden geçiriliyorlar. Dil kursu da verilecek gönüllüler grubu, olimpiyatların başlangıcına kadar çeşitli eğitimlerden geçirilecekler. Gönüllü grubu kış oyunları sırasında Erzurum’a gelecek sporcu ve diğer konuklar için rehberlik hizmeti verecekler. Erzurum ve tarihi mekanlarının, kültürünün tanıtımı için hizmet verecek olan gönüllü gruplar Yakutiye Belediyesi Kent Konseyi ve Üniversite Kariyer Topluluğu tarafından yönlendirilecekler.

ORTAK ÇALIŞMA ÖRNEĞİ

Yakutiye Belediyesi Kent Konseyi, Atatürk Üniversitesi Kariyer Topluluğu, 2011 koordinatörlüğü ortak çalışma için güzel bir örnek sergilediler. Yapılan toplantıyla Topluluk Akademik Başkanları Yard. Doç. Dr. A. Halim Ulaş, Leyla Akbey, Kent Konseyi Genel Sekreteri Nazan Soysal, 2011 Kurul üyesi Fatih Tüzemen, 2011 Koordinatörlüğü STK Başkanı Muhammet Yılmaz, tanıtım toplantısıyla çalışmaları anlatırken, ardından gönüllü öğrenciler için eğitim içerikli gezi çalışmasını gerçekleştirdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.