Erzurum Haber Girişi : 10 Nisan 2017 17:35

Kent Konseyi Başkanı Tanfer: Polis, huzurun ve güvenliğimizin teminatıdır

Kent Konseyi Başkanı  Tanfer: Polis, huzurun ve güvenliğimizin teminatıdır
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Polis Teşkilatı Kuruluşu'nun 172. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Polis Teşkilatı Kuruluşu'nun 172. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Tanfer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş yıl dönümünü içinde bulunduğumuz 'Polis Haftası'nı kutluyorum. Ülkemizin ve milletimizin huzur - güven ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan Polis Teşkilatımız, köklü kurumlarımızın başında gelmektedir.

Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bu güne kadar Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruma ve kollama, halkımızın can ve mal emniyetini sağlama, huzur ve güven ortamını tesis ve temin etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda büyük bir özveriyle gece gündüz demeden başarılı bir şekilde çalışmaktadır.

Milletimizin dün olduğu gibi bugünde siz değerli polislerimize hak ettiği değeri ve desteği vereceğinden eminim. Bu vatanın huzuru ve güvenliği için görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, gazilerimizden hayatta olanlara sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Görevleri başındaki polislerimize bu zor görevleri esnasında desteklerini esirgemeyen çok değerli ailelerine teşekkürü borç biliyor, ülkemiz genelindeki tüm polislerimize en içten selam ve sevgilerimle başarı dileklerimi sunuyorum." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.